TEJLOR SVIFT SE OGLASILA NAKON SMRTI OBOŽAVATELJKE! APELOVALA DA SE LJUDIMA DONESE VODA: Izdala HITNO saopštenje
Tejlor Svift, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

slomljena i u neverici

TEJLOR SVIFT SE OGLASILA NAKON SMRTI OBOŽAVATELJKE! APELOVALA DA SE LJUDIMA DONESE VODA: Izdala HITNO saopštenje

Tejlor Svift se tužnim rečima oprostila od obožavateljke koja je preminula na njenom koncertu

Objavljeno: 11:40h

Poslednji koncert jedne od trenutno najvećih svetskih muzičkih zvezda, kantautorke Tejlor Svift, zasenila je velika tragedija.

Tejlor je u sklopu svoje aktuelne turneje nastupila na stadionu Olímpico Nilton Santos u Rio de Žaneiru, a na koncertu je preminula njena 23-godišnja obožavateljka Ana Klara Benevides.

Devojka se iznenada onesvestila, a sumnja se da je imala srčani zastoj zbog visoke temperature na brazilskom stadionu, koja je iznosila više od 37 stepeni Celzijusa, kako navodi brazilski portal Fohla De Sao Paolo.

Lekari koji su bili na licu mesta pokušali su da ožive devojku, ali bezuspešno.

Tejlor je nakon koncerta izdala i saopštenje, u kojem je otkrila da se tragedija odvila pre nego što je ona uopšte izašla na binu.

"Ne mogu da verujem da pišem ove reči, ali slomljena srca moram reći da smo večeras pre mog koncerta izgubili obožavateljku. Ne mogu vam ni reći koliko sam skrhana zbog toga. Nemam puno informacija osim činjenice da je bila jako lepa i premlada. Moje slomljeno srce je uz njenu porodicu i prijatelje. Ovo je poslednje što sam mislila da će se dogoditi kada sam odlučila da u sklopu turneje nastupim u Brazilu", napisala je Tejlor u Instagram storijima.

Tejlor Svift se tužnim rečima oprostila od obožavateljke koja je preminula na njenom koncertu
Tejlor Svift se tužnim rečima oprostila od obožavateljke koja je preminula na njenom koncertufoto: Instagram printscreen/taylorswift

Na društvenim mrežama isplivao je i snimak na kome Svift usred koncerta obožavateljima u publici baca flašicu vode.

"Ljudima ovde treba vode. Ko god da je odgovoran, pobrinite se da se to dogodi", čuje se kako Tejlor u snimku govori organizatorima koncerta.

Tejlor Svift ima još dva zakazana koncerta u Rio de Žaneiru, u subotu i nedelju uveče, a istakla je da na njima neće pričati o smrti obožavateljke, jer je preplavljena tugom.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.