ROBERT DE NIRO OPTUŽEN ZA KRŠENJE LJUDSKIH PRAVA: Glumac ovu VRTOGLAVU CIFRU mora da PLATI bivšoj asistentkinji
Robert De Niro, Foto: EPA-EFE/Mohammed Badra / POOL

SVI DETALJI

ROBERT DE NIRO OPTUŽEN ZA KRŠENJE LJUDSKIH PRAVA: Glumac ovu VRTOGLAVU CIFRU mora da PLATI bivšoj asistentkinji

Suđenje je počelo, brzo se pretvorilo u pravi haos, dok je glumac protiv Robinsonove podneo protiv-tužbu.

Objavljeno: 10:33h

Proslavljeni glumac Robert De Niro našao se na optuženičkoj klupi kada ga je bivša asistentkinja Grejem Kejsi Robinson tužila za kršenje ljudskih prava.

Suđenje je počelo, brzo se pretvorilo u pravi haos, dok je glumac protiv Robinsonove podneo protiv-tužbu. Na današnjoj parnici porota je nakon šest sati većanja odlučila da odbaci istu, te će holivudska zvezda bivšoj asistentkinji morati da isplati odštetu od 1,2 miliona dolara.

Podsetimo, Grejem Kejsi Robinson, koja je radila za glumca Roberta De Nira kao asistent od 2008. do 2019. tužila je i njega i njegovu producentsku kompaniju Canal Productions, za kršenje ljudskih prava.

Robert De Niro će bivšoj asistentkinji morati da isplati odštetu od 1,2 miliona dolara.
Robert De Niro će bivšoj asistentkinji morati da isplati odštetu od 1,2 miliona dolara.foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Glumac je podneo protiv-tužbu, navodeći nesavesno trošenje kao i bindžovanje na TV-u tokom radnih sati. Grejem Čejs, bivša asistentkinja De Nira, potom je navela da je dobila poruku u kojoj je pisalo da je ona "odvratno malo stvorenje". Na poslednjoj parnici reč je imala partnerka Roberta De Nira koja nije krila netrpeljivost prema Robinsonovoj.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Esperso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.