VELIKA TRAGEDIJA, MLAD ŽIVOT UGAŠEN! Preminuo pevač u 35. GODINI, oglasila se PORODICA
Foto: Printscreen Instagram/johnny_ruffo

tuga do neba

VELIKA TRAGEDIJA, MLAD ŽIVOT UGAŠEN! Preminuo pevač u 35. GODINI, oglasila se PORODICA

Tužnu vest saopštila je njegova porodica.

Objavljeno: 09:21h

Australijski pevač i glumac Džoni Rufo preminuo je u 35. godini nakon duge borbe sa rakom mozga. Tužnu vest saopštila je njegova porodica.

- Teška srca danas smo morali da se oprostimo od našeg voljenog Džonija. Okružen svojom partnerkom i porodicom, otišao je mirno uz podršku neverovatnh medicinskih sestara i doktora.

Bio je vrlo talentovan, šarmantan i ponekad drzak dečak. Džoni je bio vrlo odlučan i imao je jaku volju. Borio se do kraja i borio se koliko je mogao. Tako lepa duša imala je još toliko toga da pruži.

- Svi te volimo, Džoni, i pamtićemo te po radosti koju su uneo u naše živote - stoji u saopštenju porodice, prenosi news.com.au.

Džoni Rufo rođen je u Pertu, proslavio se u šouu "The X Factor" 2021. Pre šest godina rekao je da mu je diganostikovan tumor na mozgu i da je operisan. Saopštio je zatim da ima rak mozga i da će bit podvrgnut agresivnijem lečenju.

 U avgustu prošle godine rekao je da se nalazi u terminalnoj fazi kancera.
U avgustu prošle godine rekao je da se nalazi u terminalnoj fazi kancera. foto: Printscreen Instagram/johnny_ruffo

Pevač je 2019. izjavio da je pobedio rak, objavio je pesmu "Broken Glass", a bolest se vratila 2020. U avgustu prošle godine rekao je da se nalazi u terminalnoj fazi kancera. Svoju borbu otkrio je i u knjizi "No Finish Line", a poslednji put se na Instagramu oglasio u junu. Porodica i devojka bili su mu ogromna podrška.

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.