KO JE ČOVEK KOJI JE PRONAŠAO MRTVOG METJUA PERIJA: Prijatelji veruju da je ovo ON, klupko se odmotava BRZO
Metju Peri, Foto: David AcostaImage Press Agency BACKGRID Backgrid USA Profimedia

ISPLIVALA

KO JE ČOVEK KOJI JE PRONAŠAO MRTVOG METJUA PERIJA: Prijatelji veruju da je ovo ON, klupko se odmotava BRZO

Oglasili su se prijatelji pokojnog Metjua Perija i dali svoj sud o njegovoj smrti

Objavljeno:

Slavni glumac Metju Peri živeo je sa svojim asistentom, koji je poreklom iz Japana, u iznajmljenoj kući na Beverli Hilsu, nekoliko nedelja pre nego što je preminuo. Prijatelji holivudske zvezde sumnjaju da ga je upravo taj muškarac Keni Ivamasa (59) pronašao mrtvog u đakuziji, 28. oktobra na imanju u Los Anđelesu.

Metju Peri je iznajmljivao trokrevetnu kuću na brdu sa pogledom na Beverli Hils i okean plaćajući mesečnu kiriju od 49.000 dolara, duže od godinu dana dok se njegova kuća u Pacifik Palisejdsu renovirala (ta vila košta šest miliona dolara).

Na istoj adresi živeo je i njegov pomoćnik i prijatelj koji je prema LinkedIn stranici vodio računa o glumčevim poslovima 25 godina.

1 / 3 Foto: EPA ARMANDO ARORIZO

Vlasnik kuće u kojoj je živeo Metju Peri, nekoliko nedelja pre svoje smrti, rekao je da je Keni Ivamasa "živeo sa glumcem i pratio ga".

Ovaj asistent je viđen kako vozi glumca po Los Anđelesu zbog poslovnih obaveza i kako ujutru izlazi iz kuće na Beveri Hilsu. Manje od meseca dana pre tragedije glumac se vratio u renoviranu vilu.

Metju Peri imao je i asistentkinju Brajanu Brankato koja je radila za njega sedam godina i koja se oglasila nakon njegove smrti. Pre nekoliko meseci ona se okrenula psolu ličnog trenera.

Oglas za iznajmljivanje nekretnine na Beverli Hilsu uklonjen je u junu 2022. verovatno kada je Metju Peri počeo da živi tamo. Od oktobra prošle godine redovno su ga viđali na toj adresi. Kuća je sada prazna, a prošle nedelje ispred objekta je bilo kanti za smeće prepunih stavri jer se kuća priprema za drugog stanara.

1 / 3 Foto: David AcostaImage Press Agency BACKGRID Backgrid USA Profimedia

Vlasnik kuće nije upoznao Perija, ali je rekao da je bio dobar stanar. Bivše komšije glumca rekle su da nisu znale da je on stanovao iako su viđali njegovu kućnu pomoćnicu i asistenta u blizini.

Prema Linkedln Ivamasu je kao asitenta Metjua Perija zaposlio glumčev menadžer Dag Čepin.

- Snalazim se u haotičnim situacijama koje zahtevaju red. Diskretan sam, odan i poštujem apsolutnu poverljivost. Volim rokove, ugovore, stavljanje tačke na obaveze i rešavanje zagonetnih situacija i projekata - piše u opisu njegovog profila.

1 / 4 Foto: RHEA BACKGRID Backgrid USA Profimedia

Metju Peri je pre dva meseca primećen u kupovini u Los Anđelesu, sa svojim asistentom. Kenijev rođak potvrdio je da je Ivamasa živeo sa glumcem poslednjih meseci, ali nije razgovarao sa njim nakon tragičnog događaja, piše Daily mail.

Metju Peri pronađen je mrtav u hidromasažanoj kadi, pronašao ga je asistent, čije ime nije navedeno u zavničnim izveštajima. U toku su toksikološke analize koje će otkriti uzrok smrti.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.