ŠTA SE OVO DEŠAVA NA GROBU METJU PERIJA? Jedne STVARI od JUČE NEMA NA GROBNOM MESTU, isplivao i VAŽAN RAZLOG
Metju Peri, Foto: Profimedia

smrt glumca

ŠTA SE OVO DEŠAVA NA GROBU METJU PERIJA? Jedne STVARI od JUČE NEMA NA GROBNOM MESTU, isplivao i VAŽAN RAZLOG

Grobno mesto Metjua Perija tek treba da bude službeno označeno, ali se nadgrobni spomenici obično završavaju i postavljaju kasnije

Objavljeno:

Slavni glumac Metju Peri sahranjen je prošlog petka, u krugu porodice i najbližih prijatelja. Tog dana je na njegovo grobno mesto bilo postavljeno cveće koje je do juče uklonjeno. I za to postoji važan razlog.

Cveće je sklonjeno kako bi se sprečilo okupljanje javnosti na grobnom mestu Metjua Perija. Slavni glumac počiva pored velikana Holivuda, ali izgleda da njegova porodica za sada želi da se tačno mesto drži u tajnosti odnosno još nije spremna za okupljanje javnosti na lokaciji gde počiva holivudska zvezda.

TMZ piše da je Metju Peri sahranjen u Sanctuary of Treasured Love, privatnom delu groblje koje je zatvoreno i izolovano.

Razlog za privatnost sigurno je i u tome što je Metju Peri sahranjen pored Keri Fišer, Debi Rejnolds, Majkla Klarka Dankana i Ronija Džejmsa Dija. Do ponedeljka je na njegovom grobnom mestu bio ogroman cvetni aranžman, koji je u međuvremenu uklonjen.

1 / 3 Foto: APEX/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Grobno mesto Metjua Perija tek treba da bude službeno označeno, ali se nadgrobni spomenici obično završavaju i postavljaju kasnije.

Na sahrani Metjua Perija bili su njegove kolege i prijatelji iz kultne serije "Prijatelji" Dženifer Aniston koja veoma teško podnosi njegov odlazak, Kortni Koks, Lisa Kudoru, Dejvid Švimer i Met Leblank, ali nisu bili do kraja poslednjeg ispraćaja pa je njegov kovčeg položen u prisustvu porodice i najbližih prijatelja, kako je pisao Daily mail.

Metju Peri umro je 28. oktobra u Los Anđelesu, imao je 54 godine. Pronađen je mrtav u svom đakuziju. Uzrok smrti slavnog glumca biće saopšten nakon svih toksikoloških analiza.

Na groblju gde je sahranjen Metju Peri počivaju i En Heš, Pol Voker, Majkl Hačins. U Los Anđelesu postoji pet većih groblja, prvo je ustanovio Hubert Iton, a onda se broj takvih mesta povećavao. U Glendejlu počivaju Elizabet Tejlor, Hemfri Bogart i Džimi Stjuart.

03:18

BACILI SU CD U GROB, A ONDA JE NASTAO PAKAO! Niggor o vidovnjaku i tragičnoj sudbini grupe Montenigers: ZAKOPALI SMO SAMI SEBE

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.