OVA ŽENA JE BILA VELIKA PODRŠKA METJUU PERIJU: Ovakvog PRIJATELJA svako bi poželeo, veoma DIRLJIVO
Glumac, Foto: Profimedia

reč je o velikoj zvezdi

OVA ŽENA JE BILA VELIKA PODRŠKA METJUU PERIJU: Ovakvog PRIJATELJA svako bi poželeo, veoma DIRLJIVO

Glumac je preminuo u 55. godini života

Objavljeno:

Prema prvim informacijama, Metju Peri se udavio u đakuziju u svom domu u Los Anđelesu, a okolnosti njegove smrti tek će biti utvrđene.

Peri je prošle godine objavio i autobiografiju u kojoj je otvorio dušu o brojnim problemima koje je imao, te o borbi sa depresijom i zavisnošću od droge i alkohola.

Publika ga svakako najbolje pamti po ulozi Čendlera Binga u seriji „Prijatelji“, a prošle godine je pričao i o tome da je na snimanju ovog ostvarenja stekao prijatelja za čitav život, a to je Dženifer Aniston koja je u seriji glumila Rejčel.

Kako je naglasio, ona je prva i primetila da on ima probleme i skrenula mu pažnju na to.

Ona je bila ta koja je najviše doprla do mene, najviše je potegla. Znate, zaista sam joj zahvalan na tome. Nastavila je da me proverava i kada su se ‘Prijatelji’ završili“, rekao je on u jednoj emisiji, preneo je „Daily Mail“.

Prema njegovim rečima, ona mu je prva i skrenula pažnju na to da ima problem.

„’Znamo da piješ’, rekla je je tada. Da, zamislite kako je to bio zastrašujući trenutak“, istakao je on i dodao:

„Nisam znao kako da prestanem. Da mi policija dođe kući i kaže: ‘Ako večeras popiješ, odvešćemo te u zatvor’, počeo bih da se pakujem. Nisam mogao da prestanem jer bolest i zavisnost napreduju. Tako da postaje sve gore i gore kako starite“.

Tada je rekao i da je uzimao 55 tableta Vikodina dnevno. Osim Dženifer, cela ekipa „Prijatelja“ je bila uz njega i pomagala mu da se reši zavisnosti.

„Oni su imali razumevanja i bili su strpljivi. Bili su kao pingvini. Pingvini, u prirodi, kada je jedan bolestan, ili kada je jedan jako povređen, drugi pingvini ga okružuju i podupiru. Hodaju oko njega dok taj pingvin ne može da hoda sam. To je ono što je glumačka ekipa uradila za mene“, istakao je Metju svojevremeno.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.