ČUVENA GLUMICA SE EMOTIVNIM REČIMA OPROSTILA OD METJUA PERIJA: Ovako se POSLEDNJI PUT obratila PRIJATELJU
Metju Peri, Foto: EPA PHOTO/EPA/OLAF KRAAK

poslednji pozdrav

ČUVENA GLUMICA SE EMOTIVNIM REČIMA OPROSTILA OD METJUA PERIJA: Ovako se POSLEDNJI PUT obratila PRIJATELJU

Emotivne reči poznate glumice

Objavljeno: 17:26h

Američka glumica i producentkinja Šenon Doerti (49), koja se proslavila ulogama Brende u seriji „Beverli Hils 90210“ i ulogom Pru u seriji „Čari“, oprostila se od Metjua Perija koji je pronađen mrtav u svojoj kući.

Kako mediji prenose, Metju se udavio u džakuziju, a policija je stigla u dom glumca u 4 popodne po lokalnom vremenu, i zatekla telo glumca.

Šenon se od poznatog Čendlera oprostila putem društvenih mreža.

Šenon se od poznatog Čendlera oprostila putem društvenih mreža.
Šenon se od poznatog Čendlera oprostila putem društvenih mreža.foto: Printscreen/Instagram/theshando

Bili smo banda davno. Svi smo zajedno odrasli idući na Formozu i stalno se smejući. Met, Rodžer, Dejvid, Rokana. Igrali smo izazova i Met je uvek morao da kaže duhovite stvari devojkama u baru. Uvek smo se zabavljali i podržavali jedni druge. Uvek biste nas sve zajedno zatekli u separeu kako pričamo svojim izmišljenim jezikom. I da, Met je uvek imao taj smisao za humor. Met i ja smo imali sastanak i to na Dan zaljubljenih. Hteo je da rezerviše restoran u Malibuu, ali nije mogao, pa je moj tata dobio rezervaciju za njega. Otišli ​​smo i on je većinu noći pričao o irskoj ubedljivosti mog tate. Naše prijateljstvo je trajalo dugo. Zaista ceo život. Znam da su mnogi povređeni, posebno naša mala banda. Nedostajaće mnogima, a svakako i nama. Da. Mogla bih da budem poetičnija ili bolje da na bolji način kažem nešto, ali trenutno prevladavaju šok i tuga“, poručila je ona.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.