MAŠALA, SVAKA JOJ ČAST: Vatrena brineta prošetala duboki DEKOLTE, RASPAMETILA MUŠKI ROD, nije za svačije oči
Adrijana Lima, Foto: Profimedia

BRUTALNA JE

MAŠALA, SVAKA JOJ ČAST: Vatrena brineta prošetala duboki DEKOLTE, RASPAMETILA MUŠKI ROD, nije za svačije oči

Lepa Adrijana Lime je još jednom pokazala zašto važi za najzgodniju javnu ličnost sveta

Objavljeno:

Adrijana Lima odlučna je u nameri da se vrati na predporođajnu liniju. Vraća se i svom nekadašnjem modnom stilu, a slika koju je sinoć objavila na Instagramu potvrda je da je kraljica vam modnih izdanja.

Na primer, Hajdi Klum je u svetu mode kraljica izdanja najraskošnijeg kolorita, Sindi Kroford kraljica jednostavnosti, Kejt Mos kraljica šika, a Adrijana Lima u potpunosti opravdava pomenutu titulu.

Adrijana Lima pozirala je sa svojim partnerom, francuskim filmskim producnetom Andreom Lemerom i prijateljima. I ona se poput brojnih zvezda među kojima je Eva Longorija Baston, okrenula monohromatskim modnim izdanjima.

1 / 5 Foto: Michael Baucher / Panoramic / Profimedia, Presse-Agentur Dukas / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tačno je da crna boja vizuelno stanjuje, ali je i pored toga primetna sve mršavija linija brazilske manekenke i omiljene srpske snaje. Kako Adrijana Lima ne gubi modnu titulu, tako i ova ne prestaje da je prati iako se 2016. razvela od našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića.

Sve je na Adrijani Limi bilo modno usklađeno, a poglede je ukrao i njen dekolte. Kraljica vamp izdanja se vratila iako je sjajno izgledala i svih prethodnih meseci dok su je pratile brojne kritike.

Način na koji su pozirali je mnoge zainteresovao
Način na koji su pozirali je mnoge zainteresovaofoto: Printscreen/instagram/andrianalima

Pažnju krade i način na koji je pozirala uz Lemera, njih dvoje su uvek ovako nasmejani kada su jedno pored drugog. Poznati par ima jednogodišnjeg sina Sajana, dok brazilska i svetska modna zvezda iz braka sa Jarićem ima ćerke Sijenu i Valentinu.

Bonus video:

00:10

ADRIJANA LIMA SLAVI UZ NAŠU MUZIKU: Hit Lepe Brene iznenadio je sve

(Espreso/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.