ŽENO, ŠTA TO RADIŠ? SRPKINJU RAZAPELI NA MREŽAMA: Udarili ŽESTOKO jer ljubi DETE u usta
Koko Ti, Foto: Instagram printscreen/coco

vaspitavanje

ŽENO, ŠTA TO RADIŠ? SRPKINJU RAZAPELI NA MREŽAMA: Udarili ŽESTOKO jer ljubi DETE u usta

Gde je Koko Ti Ostin, tu su i kritike.

Objavljeno: 23:06h

Kontroverzna Srpkinja objavila je nedavno na društvenim mrežama snimak na kojem se vidi kako ona i njena sedmogodišnja ćerka Šanel plivaju u bazenu, a onda je ona poljubila devojčicu u usta i upravo to je pokrenulo brojne ktitike.

Koko nije jedina koja se našla na meti osude zbot toga, brojne javne ličnosti kritikovali su mnogi zbog sličnih stvari.

Koko Ti je pokazala na Instagramu kako svojim novim mobilnim telefonom može da pravi sjajne snimke pod vodom pa je poručila:

"Šanel jednostavno obožava da ljubi svoju mamu. Ona je preslatka. Ona je moja opsesija".

"Ljubljenje je čudno, žao mi je- nije mi žao", "Ljubljenje je ipak malo čudno", "Ostali ne misle da je ovo jezivo... ili se komentari brišu", komentariše se na Istagramu gde neki i brane Koko Ti od kritika pa ističu da se footgrafije nje i njene ćerke stavljaju u potpuno pogrešan kontekst. Po njihovom mišljenju, nema ničeg lošeg na slikama.

Koko nije jedina koja se našla na meti osude zbot toga, brojne javne ličnosti kritikovali su mnogi zbog sličnih stvari.
Koko nije jedina koja se našla na meti osude zbot toga, brojne javne ličnosti kritikovali su mnogi zbog sličnih stvari.foto: Instagram printscreen/coco

Koko Ti često kritikuju zbog načina na koji vaspitava svoju ćerku. Ranije su povod bile dijamantske minđuše koje devojčica nosi od najranijeg uzrasta i kupanje deteta u sudoperi iako Nikol ima sedam godina.

Koko koja se smatra najkontroverznijom Srpkinjom na svetskoj javnoj sceni, dobila je ćerku Nikol sa reperom i flumcem Ajs Tijem, sa kojim je u braku od 2002. Bila je udata za Majka Vilijamsa. Ona je ranije ponosno isticala da je poreklom iz Srbije.

Bonus video:

00:51

PEVAČ OTKRIO KAKO IZGLEDA POLJUBAC MILICE TODOROVIĆ! Vodim se intuicijom i srcem, bilo da je u pitanju ljubav ili prijateljstvo

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.