DILER OSUĐEN ZA UBISTVO POZNATOG GLUMCA: Čeka ga 10 godina ROBIJE zbog SMRTONOSNE doze
Majkl Vilijams, Foto: Profimedia

zatvor

DILER OSUĐEN ZA UBISTVO POZNATOG GLUMCA: Čeka ga 10 godina ROBIJE zbog SMRTONOSNE doze

Osuđen diler koji je glumcu Majklu K. Vilijamsu prodao smrtonosnu vrećicu heriona.

Objavljeno: 18:43h

Ceo Holivud je šokirala vest o smrti glumca Majkla K. Vilijamsa, koji je pre dve godine pronađen mrtav u svom penthausu u Njujorku.

Vilijams je imao samo 54 godine i pronađen je mrtav u trenutku kada se radovao odlasku na dodelu Emija, gde je bilo predviđeno da će se ovenčati nagradom. Obdukcija i sudski zapisnici pokazali su da je Vilijams preminuo tako što se predozirao, dok je na licu mesta otkriven je pribor za drogu, navela je policija.

Diler, koji je prodao fatalnu vrećicu heroina sa fentanilom Majklu K. Vilijamsu, glumcu koji je igrao dilera droge Omara Litla u krimi drami HBO "Žica", osuđen je na 10 godina zatvora, navode strani mediji.

1 / 2 Foto: Profimedia

Irvin Kartagena (40) takođe je dobio dodatnu petogodišnju zatvorsku kaznu pod nadzorom zbog zavere za distribuciju heroina, fentanila i analoga fentanila, saopštilo je Tužilaštvo Sjedinjenih Država za južni okrug Njujorka.

"5. septembra 2021. Irvin Kartagena je prodao Majklu K. Vilijamsu fatalnu dozu heroina sa fentanilom i analogom fentanila. Majkl K. Vilijams je tragično izgubio život nakon što je upotrebio drogu koju mu je prodao Kartagena", američki tužilac Damian Vilijams je rekao u saopštenju.

Bonus video:

02:36

U KINI POSTOJALE PROSTORIJE GDE SU SE LEGALNO KONZUMIRALI NARKOTICI! Antonović otkrio gde je droga najplaćenija u svetu

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.