16 PUTA JE UBOLI NOŽEM U 9. MESECU TRUDNOĆE: Vrata ISPISALI njenom KRVLJU, ova priča LEDI KRV U ŽILAMA
Šeron Tejt, Foto: Printscreen/jutjub/movielegend

užas

16 PUTA JE UBOLI NOŽEM U 9. MESECU TRUDNOĆE: Vrata ISPISALI njenom KRVLJU, ova priča LEDI KRV U ŽILAMA

Evo kako je umrla čuvena glumica Šeron Tejt, jedna od najlepših plavuša Holivuda.

Objavljeno:

Šeron Tejt rođena je 24. januara 1943. godine u Dalasu i odmalena je plenila svojom lepotom, pa je prvu titulu misice je dobila već sa šest meseci.

Skončala je jezivo, tako što su je 9. avgusta davne 1969. godine članovi kulta Čarlsa Mensona ubili, kao i nekolicinu njenih prijatelja u vili koju je delila sa suprugom, rediteljem Romanom Polanskim.

Karijeru je započela kao model, a odatle je prešla u glumice. Prvu glavnu ulogu Šeron je odigrala u filmu "Eye of the Devil", kada je produkcija koja je radila film ostala zapanjena njenom lepotom i glumačkim talentom.

Životna priča Šeron Tejt
Životna priča Šeron Tejtfoto: Print Screen Youtube/Debra Tate

Odlučeno je da će zajedno sa filmom biti prikazan i dokumentarac "All eyes on Sharon Tate", kojim je najavljeno da je Holivud dobio novu veliku zvezdu.

U njenom životu je sve krenulo uzlaznom putanjom, te je nedugo nakon premijere, Šeron Tejt je upoznala mladog reditelja Romana Polanskog. Na setu je palo i zaljubljivanje.

Venčali su se 1968. godine, a njihova ljubav privukla je ogromnu pažnju javnosti. Delovalo je da je sve između njih savršeno, a Šeron je brzo ostala trudna. Bajku koju su živeli u vili na Beverli Hilsu prekinula je velika nesreća neposredno pred porođaj.

Pripadnici kulta "Porodica" Čarlsa Mensona dobili su zadatak da usmrte sve koji se nalaze u vili Romana Polanskog, jer je ona u umu ozloglašenog ubice predstavljala simbol odbacivanja ljudi.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube/Debra Tate

Osim što su žrtve izmasakrirali, prethodno su ih i vezali konopcima, prenosili su tada mediji.

Samo dva meseca nakon zločina Menson je uhapšen i prvobitno osuđen na smrt, ali je kazna potom ublažena na doživotnu robiju.

Polanskom se život nakon ubistva supruge i nerođenog deteta promenio iz korena, ali je njegova karijera više nego uspešna. Snimio je niz nagrađivanih filmova s velikim zvezdama poput Džodi Foster, Kejt Vinslet, Pirsom Brosnanom, a jedno od poslednjih ostvarenja je film koji je njegova ekipa snimala u Švajcarskoj "The Palace" u kom ulogu ima i Miki Rurk.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Still)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.