NATAŠA BEKVALAC LJUDE OSTAVILA U ŠOKU OVIM IZDANJEM: Promena iz KORENA, svi ZUMIRAJU
Nataša Bekvalac, Foto: ATA images

imidž

NATAŠA BEKVALAC LJUDE OSTAVILA U ŠOKU OVIM IZDANJEM: Promena iz KORENA, svi ZUMIRAJU

Kosa Nataše Bekvalac nije uvek bila plava, fotografija iz školskih dana isplivala na društvenim mrežama

Objavljeno: 21:24h

Otkako se pojavila na javnoj sceni duga, plava kosa zaštitni je znak Nataše Bekvalac. Međutim, malo ko zna da pevačica nije oduvek bila plavuša.

U ranoj mladosti kosa Nataše Bekvalac bila je potpuno drugačija. Naime, na društvenoj mreži Instagram osvanula je fotografija iz školskih dana pop zvezde.

Prirodna, braon kosa Nataše Bekvalac oduševila je njene fanove, a neki od njih su joj poručili da se osmeli i vrati svoju boju kose.

- Kosa je oduvek bila moj zaštitni znak. Prirodno sam tamna, tek da znate, ali sam još od punoletstva odlučila da kosu farbam u plavo. I to bebiplavo.

Svaka plavuša zna koliko je nege potrebno da bi naša kosa bila kvalitetna i zdrava. Stalna feniranja, jedna pogubna trajna nadogradnja i česta farbanja ostavila su danak.

Godinama sam se mučila da oporavim kosu. Toliko da sam u jednom trenutku morala da se ošišam na paž jer nisam mogla da podnesem koliko je bila ostećena - napisala je svojevremeno pevačica na Instagramu.

Bonus video:

02:57

DA NJU SLUŠAM, HODALA BI KAO ČASNA SESTRA! Nataša Bekvalac progovorila o svom autfitu crne mačke JEDNU STVAR zamerila novinarima

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.