OGLASILA SE LONDONSKA POLICIJA: Nema KRIVIČNOG DELA u slučaju voditelja BBC-a
Hju Edvards, Foto: Printscreen/Daily Mail

SVI DETALJI

OGLASILA SE LONDONSKA POLICIJA: Nema KRIVIČNOG DELA u slučaju voditelja BBC-a

Prezenter je nakon skandala hospitalizovan, zbog problema sa mentalnim zdravljem

Objavljeno: 12:22h

Specijalna služba za borbu protiv kriminala utvrdila je da ne postoje informacije koje bi ukazivale da je počinjeno krivično delo u slučaju voditelja BBC-a kog je mladić optužio da mu je plaćao za se**ualno eksplicitne fotografije, saopštila je danas londonska policija.

Kako se navodi, prilikom donošenja ovog zaključka, istražitelji su razgovarali sa brojnim stranama, uključujući BBC, podnosioca žalbe i njegovu porodicu.

Dodaje se da policija neće sprovoditi dalje akcije, te da britanski javni servis može da nastavi sa internom istragom, prenosi BBC.

Oglasila se londonska policija o slučaju  Hjua Edvardsa
Oglasila se londonska policija o slučaju Hjua Edvardsafoto: Printskrin: Youtube/RNDH1987

U saopštenju piše da je policija upoznata sa pisanjem medija o novim optužbama protiv istog voditelja, ali se ističe da policiji nisu prosleđeni nikakvi konkretni detalji, piše Tanjug.

Ime voditelja nije bilo poznato do danas kada je Viki Flind saopštila da je reč o njenom suprugu Hjuu Edvardsu, jednom od najpoznatijih TV lica u Velikoj Britaniji.

Ona je u svom saopštenju navela da se Edvards trenutno nalazi u bolnici zbog problema sa mentalnim zdravljam, gde će ostati u doglednoj budućnosti, kao i da će se on oglasiti povodom optužbi na njegov račun kada bude bio u dovoljno dobrom stanju da to učini.

Prošlog vikenda, britanski javni servis je suspendovao tada neimenovanog voditelja jer ga je mladić optužio da mu je od njegove 17. godine platio više hiljada funti za se**ualno eksplicitne fotografije.

Kasnije je na račun voditelja izneto još nekoliko optužbi.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.