MNOGI I DANAS PAMTE VRELE SCENE OVIH DEVOJAKA: Ovako izgledaju nakon više od DVE DECENIJE, sada su NEPREPOZNATLJIVE
Foto: prentscreen/youtube/Diego Sánchez

DA LI SE SEĆATE?

MNOGI I DANAS PAMTE VRELE SCENE OVIH DEVOJAKA: Ovako izgledaju nakon više od DVE DECENIJE, sada su NEPREPOZNATLJIVE

Julija i Lena nekoliko su se puta "vraćale", a pre izvesnog vremena nastupile pre utakmice fudbalskih klubova Zenit i Spartak Moskva

Objavljeno:

Pevačice Julija Volkova (38) i Lena Katina (38) doživele su veliku popularnost pri kraju milenijuma, 1999. godine.

Onda je došla 2002. godina i kontroverzni spot za pesmu "All The Things She Said" u kojem su pevačice glumile maloletni lezbijski par.

One su su stvastveno ljubile u na kiši dok su nosile školske uniforme dok su ih ostali đaci gledali - to je bilo previše za neke medije u Velikoj Britaniji, pa su mnogi odbili da puštaju spot.

Pevačice Julija Volkova (38) i Lena Katina (38) doživele su veliku popularnost pri kraju milenijuma, 1999. godine
Pevačice Julija Volkova (38) i Lena Katina (38) doživele su veliku popularnost pri kraju milenijuma, 1999. godinefoto: prentscreen/youtube/ tatu

Iako t.A.T.u ne postoji od 2011. godine, Julija i Lena nekoliko su se puta "vraćale", a pre izvesnog vremena, tačnije u maju ove godine, nastupile pre utakmice fudbalskih klubova Zenit i Spartak Moskva na stadionu i izvele pesmu "Not Gonna Get Us".

Iako se digla prašina oko njihovog nastupa, najviše zbog kritike da se radi o LGBT propagandi, duo je nastupio ispred hiljada Rusa.

Kako piše Daily Mail, Julija je danas majka dvoje dece, a Lena, koja je udata za milionera Dmitrija Spiridonova, nastupila je trudna. To će biti njihovo drugo dete.

Iako je Lena i dalje prepoznatljiva po svojoj narandžastoj, dugoj kosi, Julija se potpuno promenila. Prvenstveno se razlika vidi u frizuri, a zatim i u načinu odevanja.

- Svi znaju da volim da menjam frizure i boju kose, ali volim svoju dugu kosu - napisala je Julija ispod jedne fotografije na Instagramu.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.