SRAMNA IZJAVA STEFANA KARIĆA! Bivši zadrgar se PODSMEVA Šaviji, svi u NEVERICI nakon NJEGOVE OBJAVE
Stefan Karić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

STRAŠNO

SRAMNA IZJAVA STEFANA KARIĆA! Bivši zadrgar se PODSMEVA Šaviji, svi u NEVERICI nakon NJEGOVE OBJAVE

Stefan Karić je preko Instagram profila sramno odgovorio Nataši Šaviji

Objavljeno:

Starleta Nataša Šavija u želji da se izbori za pravdu, neretko sa pratiocima na Instagramu deli svoju svakodnevicu i borbu sa zdravljem, nakon fizičkog obračuna, kako je navela, sa Stefanom Karićem.

Šavija se ne miri sa tim što je Stefan na slobodi, te se provodi na moru, dok ona čeka operaciju. Kako ga je prozvala putem Instagrama, on je rešio da joj odgovori:

- U ovom slučaju, kao i po snimku sa video nadzora, bi ja trebalo da zatražim zabranu prilaska, tebi devojko, ni u GTA (igrici) ne bih tri puta svirnuo! A što se tiče mora, j**i ga, morao sam. Srećno! - poručio je Karić uz snimak popularne igrice, a ova njegoav izjava je odgovor, na Natašinu raniju objavu:

Objava Stefana Karića
Objava Stefana Karićafoto: Instagram printscreen/stefan._.karic

- U momentu kad zabrana prilaska nije izrečena, kad nije izrečena ni zabrana izlaska van zemlje (čovek otišao na more, a ja u bolnicu uskoro i na drugu operaciju), kad sam morala sama da idem u sud da čitam predmet, gde je milion propusta! Između ostalog, nije predata medicinska dokumentacija u vidu manje knjige od strane mog (ili njegovog?) advokata, gde zamalo da odustanem od slučaja od umora. Ali ne. Pa neće to tako kod mene! Tražila sam i našla svog spasitelja za pravdu! Sad znam da sam u sigurnim rukama, stop nasilju nad ženama! - napisala je Šavija.

Objava Nataše Šavije
Objava Nataše Šavijefoto: Printscreen/Instagram/natasa.savija

Bonus video:

00:58

NAKON SAT I PO VREMENA U TUŽILAŠTU, NATAŠA ŠAVIJA STALA PRED KAMERE! Starleta šokirala: Težak prelom, čekam plastičnu operaciju!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.