KO JE POBEDNIK TAKMIČENJA NIKAD NIJE KASNO? Doživeo je VELIKU TRAGEDIJU, nakon NJEGOVOG NASTUPA su SVI PLAKALI
Petar Spasojević, Foto: Printscreen/Youtube/Nikad nije kasno

BIOGRAFIJA

KO JE POBEDNIK TAKMIČENJA NIKAD NIJE KASNO? Doživeo je VELIKU TRAGEDIJU, nakon NJEGOVOG NASTUPA su SVI PLAKALI

Petar Spasojević imao je tešku priču tokom takmičenja, a rastužio svakoga ko je gledao bar delić njegovog nastupa u jednoj od emisija "Nikad nije kasno".

Objavljeno:

Petar Spasojević, pobednik ovogodišnje sezone muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" u kojem svake godine gledamo more emotivnih scena, odneo je pobedu zahvaljujući glasovima stručnog žirija, a gledaoci smatraju da ju je i te kako zaslužio.

S obzirom na to da takmičari tokom svog učešća dele s gledaocima i publikom svoje tužne priče, Petar je ispričao svoju i nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Došao je da pokaže poštovanje i ljubav prema svojoj bolesnoj supruzi Zorici, koja je u međuvremenu, u martu, preminula i nije doživela da ga vidi na tronu.

Petar Spasojević biografija
Petar Spasojević biografijafoto: Nikad nije kasno

Pesmom "Svirajte noćas samo za nju" koju je pevao tokom jednog od svojih predstavljanja, posle porodične tragedije, rasplakao je kompletan žiri, publiku u studiju i gledaoce kraj malih ekrana, te zasluženo odneo titulu najboljeg i zbog vokala i zbog emocija.

Petar Spasojević je iz Beograda i ima 61 godinu, a odrastao je u skromnoj radničkoj porodici. Detinjstvo mu je proteklo s mnogo uspona i padova, a prvi put je zbog svađe s ocem pobegao od kuće sa samo petnaest godina.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Nikad nije kasno

Muzikom se bavi više od četrdeset godina, a osim što peva, ume dobro da svira kontrabas. Ima dve ćerke i dve unuke, a njegov motiv da se prijavi na takmičenje je bio da pokaže ljubav i poštovanje prema svojoj bolesnoj supruzi, s kojom nažalost nije mogao da proslavi pobedu, ali ju je njoj posvetio.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.