ŽENA PEVAČA BOLUJE OD RAKA: Žika Jakšić GRCAO U SUZAMA u emisiji, ISPOVEST ga je RAZORILA
Foto: prentscreen/youtube/ Nikad nije kasno

potresno

ŽENA PEVAČA BOLUJE OD RAKA: Žika Jakšić GRCAO U SUZAMA u emisiji, ISPOVEST ga je RAZORILA

Žika se rasplakao i slomio na delove.

Objavljeno: 13:00h

Žika Jakšić u emisiji "Nikad nije kasno" nije mogao da obuzda emocije. Slušajući sudbinu jednog takmičara, Žika se rasplakao i slomio na delove.

Takmičar Petar Spasojević (61), kako kaže, ceo život se bavi muzikom, ali nikada nije napravio veliku karijeru.

Petar je u razgovoru sa Jakšićem otkrio da je otac dve ćerke i deda, a nastup u emisiji "Nikad nije kasno" za njega je jako bitan, a njegova starija ćerka tokom razgovora sa Žikom otkrila i zašto.

- Ova emisija je jako važna za našu porodicu, ona je posvećena mojoj mami koja je bolesna, boluje od raka. Tata je ovaj nastup posvetio njoj, ona nije došla danas, ali nas kod kuće čeka i gleda - rekla je ćerka, a Žika je nakon njenih reči imao jaku poruku za Petrovu suprugu koja je rasplakala mnoge:

- Draga Zorice, neka vam ova emisija i nastup supruga bude snaga dodatna u vašoj borbi. Ja sam siguran da će sve ovo doprineti vašoj pobedi.

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube

Žiki nije prvi put da pusti suzu u emisiji, ali je ovog puta i Mare bio na ivici, a to je dokaz da je ovaj kanidat emocijom kupio sve koji su gledali njegov nastup. Kada je žiri došao do daha, usledili su komentari koji su dodatno razgalili Petra.

- Ova emisija nosi svoju magiju, ali postoje zaista neki posebni momenti, ovo je bio taj trenutak, hvala ti - rekao je Žika kroz suze i dodao:

- Želim da vam čestitam i da čestitam Vašoj porodici što ima takvog oca. Kada neko pita kako izgleda pravi beogradski šmeker, e ovako izgleda. Bravo Petre - zaključio je on.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.