PEVAČ OPTUŽEN DA JE TERAO DEVOJKE NA INTIMNE ODNOSE: Pred vama svi DETALJI slučaja
Pevač, Foto: prentscreen/youtube/ Avet Badalyan

EVO O ČEMU SE RADI

PEVAČ OPTUŽEN DA JE TERAO DEVOJKE NA INTIMNE ODNOSE: Pred vama svi DETALJI slučaja

Navodno je primoravao mlade devojke da sa njim imaju intimne odnose pre i posle koncerta

Objavljeno:

Roker Til Lindeman, frontmen grupe "Ramštajn", našao se pred optužbama od strane nekoliko osoba da je primoravao mlade devojke da sa njim imaju intimne odnose pre i posle koncerta.

Kako se navodi, optužbe na račun pevača prvi put su iznete 25. maja, kada je devojka (24) iz Severne Irske rekla da je, uoči odlaska na koncert u Vilnjusu, stupila u kontakt sa ženom za koju se pričalo da fanovima može da pomogne da dobiju pristup ekskluzivnim zabavama, pre i posle koncerta.

Alena Makejeva - ime je žene koja je poslala poruku toj devojci sa pozivom da se pridruži zabavi u Vilnjusu. Međutim, u pauzi tokom koncerta, ona je odvedena u malu svlačionicu ispod bine, gde joj se pridružio roker.

Kako je ona ispričala, jasno mu je stavila do znanja da ne želi da ima intimne odnose sa njim, a on se naljutio. U nemačkim medijima se od tada pojavilo nekoliko sličnih priča.

Sa druge strane, iz benda su odbacili sve optužbe na njihov račun, napisavši na Tviteru da se takve stvari nisu dešavale u njihovoj blizini, kao i da im nije poznao da vlasti sprovode neku istragu.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.