GLUMICA VARALA MUŽA SA ROĐENIM SVEKROM! CELA SRBIJA JE VOLI, UHVATILI IH NA DELU: Sve se ODMAH saznalo FOTO
Gokče Bahadır, Foto: Instagram printscreen/gokce.bhdr

dramatično

GLUMICA VARALA MUŽA SA ROĐENIM SVEKROM! CELA SRBIJA JE VOLI, UHVATILI IH NA DELU: Sve se ODMAH saznalo FOTO

Istina procurela javno

Objavljeno:

Turska glumica Gokče Bahadir (43), koju smo zavoleli u seriji "Kad lišća pada" ima vrlo zanimljiv ljubavni život obeležen velikim skandalom o kome se pričao i pisalo u celom svetu.

Naime, početkom ove godine Gokče se po drugi put udala i to za muzičara Emira Ersoja, a posle romantičnog venčanja isplivale su na videlo pikanterije iz njenog prethodnog braka sa glumcem Alijem Sunalom (45).

Ali i Gokče su jedno drugom izgovorili sudbonosno da 2011. godine, međutim ljubavna idila potrajala je samo godinu dana, ubrzo je usledio razvod.

- Ušli smo u brak iz velike ljubavi, ali smo odlučili da se raziđemo jer su nam se putevi razilazi - navela je tada glumica kao razlog rastanka.

Iako se dugo spekulisalo o razlogu njihovog rastanaka, izvori bliski Gokče su u javnost izneli šokantne tvrdnje.

Istakli su da se brak sa Alijem raspao, jer ju je suprug uhvatio u ljubavnom klinču sa svojim ocem Kemalom Sunalom, koji je preminuo u međuvremenu.

- Pokojni Kemal bio je veliki zavodnik. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nije ju sprečila ni činjenica što je stariji od nje 30 godina - otkrio je tada izvor blizak glumici.

Kako navode turski mediji, Ali je bio na putu kada se njegova supruga zabavljala s svekrom. Vratio se kući dva dana ranije nego što je planirao, a prethodno joj nije javio, jer je želeo da je iznenadi.

Ali, iznenađenje je dočekalo njega. Već na samom ulazu u dvorište, vidio je očev auto, a kada je ušao u kuću zatekao ih je gole kako gledaju televiziju.

Gokče Bahadır
Gokče Bahadırfoto: Instagram printscreen/gokce.bhdr

Ali Sunalu je ipak spoznao pravu sreću pored supruge Nazli Kurbanzade sa kojom je u skladnom braku od 2018. godine, a par je dobio i ćerku Narin.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Still)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.