SUD DONEO ODLUKU O GLUMCU ZA KOJEG SE TVRDI DA JE UČINIO GNUSNA DELA: Ovo je njegova dalja SUDBINA
Glumac, Foto: prentscreen/youtube/E! News

DETALJI

SUD DONEO ODLUKU O GLUMCU ZA KOJEG SE TVRDI DA JE UČINIO GNUSNA DELA: Ovo je njegova dalja SUDBINA

U jednom intervjuu negirao je krivične radnje koje su mu se stavljale na teret

Objavljeno:

Armi Hamer, glumac kom je život uništen nakon optužbi za kanibalizam i zlostavljanje, spasio se zatvora.

Naime, Okružno tužilaštvo u Los Anđelesu donelo je odluku da neće podići optužnicu protiv njega, nakon što se godinama istraživalo da li je izvršio silovanje 2017. godine.

Podsetimo, u martu 2021. godine, žena koja se predstavljala kao Efi, optužila je glumca za "mentalno, emocionalno i seksualno zlostavljanje", koje doživljavala tokom četiri godine veze sa njim.

Armi Hamer, glumac kom je život uništen nakon optužbi za kanibalizam i zlostavljanje, spasio se zatvora
Armi Hamer, glumac kom je život uništen nakon optužbi za kanibalizam i zlostavljanje, spasio se zatvorafoto: EPA-EFE/WARREN TODA

Tvrdila je da je postajao nasilan sve više i više, te da je navodno sve eskaliralo silovanjem. Očekivano, ona je razočarana odlukom Tužilaštva da ne optuže glumca.

Hamer se u početkom 2020. godine već našao u centru skandala kada je optužen za seksualni kanibalizam. U javnost su dospele navodne poruke koje je on slao ženama, a u njima je pisano kako je voleo da im "siše krv sa posekotina i liže ih", dok je druga tvrdila da je želeo na roštilju da ispeče njena rebra i pojede ih, te dodala da ju je žigosao svojim inicijalom "A".

Glumac se zbog svega povukao, bio na rehabilitaciji, a onda se i preselio na Kajmanska ostrva, gde je živeo sa bivšom ženom i decom, te radio kao prodavac tajmšera - nekretnina koja je u vlasništvu više ljudi, od kojih svako ima određeni vremenski period kada tu može da boravi.

Tek nedavno je Armi Hamer odlučio da se oglasi i progovori o svemu što prolazi, te je otkrio da je bio seksualno zlostavljan kao tinejdžer, ali i da je razmišljao o samoubistvu.

Podsetimo, u martu 2021. godine, žena koja se predstavljala kao Efi, optužila je glumca za 'mentalno, emocionalno i seksualno zlostavljanje', koje doživljavala tokom četiri godine veze sa njim
Podsetimo, u martu 2021. godine, žena koja se predstavljala kao Efi, optužila je glumca za "mentalno, emocionalno i seksualno zlostavljanje", koje doživljavala tokom četiri godine veze sa njimfoto: Profimedia

Armi kaže da je njegovo interesovanje za BDSM počelo nakon što ga je sveštenik (evanđelistički pastor) seksualno zlostavljao kada je imao 13 godina.

- Ono što je to učiniloo za mene je da je uvelo seksualnost u moj život na način koji je bio potpuno van moje kontrole. Bio sam nemoćan u toj situaciji. Seksualnost mi je predstavljena na zastrašujući način gde nisam imao kontrolu. Tada su moji interesi bili: želim da imam kontrolu nad situacijom, seksualno - istakao je on i nastavio:

- Imao bih ove mlađe žene u srednjim dvadesetim, a ja sam u svojim 30-im. U to vreme sam bio uspešan glumac. Mogle su da budu srećne što su samo bile sa mnom i pristale bi na stvari za koje možda inače nekome ne bi rekle "da". To je neravnoteža moći u situaciji.

Hamer se u početkom 2020. godine već našao u centru skandala kada je optužen za seksualni kanibalizam
Hamer se u početkom 2020. godine već našao u centru skandala kada je optužen za seksualni kanibalizamfoto: Profimedia

I u intervjuu je negirao krivične radnje koje su mu se stavljale na teret.

- Ovde sam da priznam svoje greške, da preuzmem odgovornost za činjenicu da sam bio kreten, da sam bio sebičan, da sam koristio ljude da se osećam bolje, a kada bih završio, nastavio sam dalje. Sada sam zdravija, srećnija i uravnoteženija osoba. Mogu da budem tu za svoju decu na način na koji nikada nisam bio. Zaista sam zahvalan za svoj život i moj oporavak i sve. Ne bih se vratio i poništio sve što mi se dogodilo - rekao je on.

Glumac je priznao i da je razmišljao o samoubistvu, ali da je bio svestan da bi njegova deca zbog toga doživela traume.

- Ušao bih u okean i plivao koliko sam mogao, a onda se nadao da ću da se udavim, ili da me udari čamac, ili da me pojede ajkula. Onda sam shvatio da su moja deca još uvek na obali i da to ne mogu da uradim svojoj deci - zaključio je on.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.