NAKON GODINU DANA OTKRIVEN UZROK SMRTI GLUMCA
Glumica, Foto: Printscreen/Youtube/ mentallo

detalji

NAKON GODINU DANA OTKRIVEN UZROK SMRTI GLUMCA

Vest o njegovoj iznenadnoj smrti potresla je mnoge

Objavljeno:

Glumac Rej Liota iznenada je preminuo u 67. godini života u Dominikanskoj Republici, gde je boravio zbog novog projekta na kojem je radio.

Glumac je snimao film pod nazivom "Opasne vode" u Dominikanskoj Republici kada je umro u snu.

Međutim, sada je otkriveno, nakon godinu dana od njegove smrti, da je preminuo usled problema sa srcem i respiratornim sistemom, prenosi "Entertainment Tonight".

Liota je najpoznatiji po glavnoj ulozi u remek-delu Martina Skorsezea iz 1990. godine "Dobri momci", gde je igrao mafijaša Henrija Hila zajedno sa Robertom De Nirom i Džoom Pešijem. Rej je snažno lobirao za tu ulogu, a uspeh filma mu je otvorio mnoga vrata u Holivudu, u tom periodu radio je skoro bez prestanka.

Od glumca su se oprostile brojne kolege, među kojima je bila i Dženifer Lopez.

- Rej je bio moj "partner u zločinu" u seriji "Shades of blue". Prva stvar koja mi je pala na pamet kad je on u pitanju jeste koliko je bio divan prema mojoj deci. Rej je bio oličenje jakog muškarca koji je bio iznutra nežan. Verujem da je to ono što ga je učinilo sjajnim glumcem. Podelili smo neke intenzivne trenutke na setu te tri godine.

- Kada sam čula da je prihvatio da igra u seriji, bila sam oduševljena. Kada smo se prvi put pojavili na setu, osetila se energija i međusobno poštovanje, a oboje smo znali da će sve biti dobro. Uživali smo u zajedničkim scenama i srećna sam što sam radila sa njim i što sam mogla da učim od njega - napisala je pevačica, a onda otkrila svojim pratiocima kakav je Rej bio:

- Kao i svi glumci, bio je komplikovan, iskren i veoma emotivan. Uvek je bio pristupačan i seća ću se sa dragim uspomenama na vreme koje smo proveli zajedno. Izgubili smo velikog čoveka. Počivaj u miru, Rej. Tužno je što smo te izgubili tako prerano. Zauvek ćeš biti u mojim mislima. Šaljem ljubav i snagu tvojoj ćerki Karsen, porodici i svima koje si voleo.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.