NEKO SANJA NJEN ŽIVOT, A ONA NAPUŠTA SVE: Odluka glumice frapirala je LJUDE, ŠTA JOJ BI?
Ema Votson, Foto: EPA/ALBA VIGARAY

ko bi rekao?

NEKO SANJA NJEN ŽIVOT, A ONA NAPUŠTA SVE: Odluka glumice frapirala je LJUDE, ŠTA JOJ BI?

Glumica je osećala da je robotizovana u glumačkom svetu.

Objavljeno:

Glumica Ema Votson stekla je ogrmonu popularnost zahvaljujući filmu "Hari Poter", međutim, iako je njen uspeh u Holivudu san mnogih, ona je odlučila da se povuče.

Ema je poslednju ulogu tumačila je u filmu "Male žene", koji je izašao 2019. godine, a lepa glumica je sada otkrila zašto je odlučila da odustane od karijere.

- Iskreno, nisam bila srećna. Osećala sam se zarobljeno. Jako mi je teško padalo to što sam morala da govorim i prodajem nešto nad čime zapravo nisam imala kontrolu. Svaki novinar pita: "Slaže li se ovo s vašim stavovima?"Bilo je frustrirajuće jer nisam imala pravo glasa - rekla je Votson u intervjuu za FT.

Ema je poslednju ulogu tumačila je u filmu 'Male žene'
Ema je poslednju ulogu tumačila je u filmu "Male žene"foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Glumica je osećala da je robotizovana u glumačkom svetu.

- Počela sam da shvatam da samo želim da radim stvari za koje bih, ako bi mi ih neko zamerio, mogla da kažem: ‘Da, zeznula sam stvar, to je bila moja odluka, trebalo je to bolje uraditi.’ Jednostavno ne želim više da budem nečiji robot - dodala je Ema.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.