STEGAO I NE PUŠTA! Pojavio se snimak manekenke i pevača dok su INTIMNI U JAVNOSTI: Pljušti na SVE STRANE (VIDEO)
Emili Ratajkovski, Foto: prentscreen / instagram / emrata

hit snimak

STEGAO I NE PUŠTA! Pojavio se snimak manekenke i pevača dok su INTIMNI U JAVNOSTI: Pljušti na SVE STRANE (VIDEO)

Vruć snimak!

Objavljeno:

Izgleda da je na pomolu nova holivudska romansa! Naime, poznati muzičar Hari Stajls nedavno je "uhvaćen" na ulicama Tokija dok strastveno ljubi manekenku Emili Ratajkovski. Snimak njihovog vatrenog poljupca obilazi društvene mreže, a izgledalo je kao da ih nije briga da li će ih neko videti.

Slavni 29-godišnjak je trenutno u Japanu gde ga čekaju koncerti u okviru njegove svetske turneje, a sada je jasno da mu se u Tokiju pridružila i Emili. Na snimku se vidi ne samo kako par razmenjuje nežnosti, već i kako opušteno đuskaju i smeškaju se.

Podsetimo, Stajls je u novembru prošle godine raskinuo dovogdišnju romansu sa 10 godina starijom glumicom Olivijom Vajld. Krajem februara svetski mediji preneli su vest da pevač ima novu izabranicu, ali nisu uspeli da otkriju o kome je reč.

"Hari se viđa sa nekim. On će se potruditi da zadrži njen identitet tajnim neko vereme nakon cirkusa oko njegove veze sa Olivijom. Ali, ljudi bliski njemu znaju za ovu romansu. Iako je rano, čini se da stvari između njih idu dobro", rekao je izvor za "Mirror".

I iza Emili je buran emotivan period, ona je poslednjih meseci bila povezivana sa komičarem Pitom Dejvidsonom, a u septembru prošle godine podnela je zahtev za razvod braka od filsmkog producenta Sebastijana Bera-Meklarda, sa kojim ima i dvogodišnjeg sinčića. Supružnici su se rastali usled optužbi da je 42-godišnji Sebastijan "serijski preljubnik".

Grammy, Gremi, Hari Stajls
foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Inače, zgodna 31-godišnjakinja je nedavno u svom podkastu "High Low" istakla da privlači najgoru vrstu muškaraca i da tipovi najčešće ne umeju da izađu na kraj sa jakom ženom.

Emili Ratajkovski
foto: prentscreen / instagram / emrata

"Zeznuto je što muškarci kažu da žele jaku ženu, ali zapravo ne znaju kako da se izbore sa tim, pa je zbog toga na kraju omalovažavaju. Muškarci budu u fazonu: 'O, ti si posebna. Ti si ta.' I oni vas vole i vole, ali onda polako počinju da gube na muškosti i ne znaju šta da rade sa tim osećanjima, i onda počnu da vređaju vas. Hoće da te omalovažavaju, pa se ti vraćaš na početak. To je tako nepravedno. Ja želim samopouzdanog čoveka. Ne želim nekog ko je previše samouveren, ali tek treba da se dokaže i pokušava da to uradi preko mene. To nije ono što želim", objasnila je.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.