KO GURA DECU POZNATIH? Nastao MUK U EMISIJI kada je PALO PRIZNANJE, pevačica bez dlake na jeziku
Milica Stanimirović i Ivan Gajić, Foto: Kurir Televizija Printscreen

divan show

KO GURA DECU POZNATIH? Nastao MUK U EMISIJI kada je PALO PRIZNANJE, pevačica bez dlake na jeziku

Repriza večeras u 22h na Kurir televiziji.

Objavljeno: 13:20h

"Divan show" iz vikenda u vikend opravdava naziv emisije, u šta će se gledaoci Kurir televizije uverili i juče kada su u studio autora i voditelja Ivana Gajića stigli Dragan Stojković Bosanac i Džidža Stojković.

U studiju se domaćinu i gostima pridružili i novinarka i kolumnistkinja Espreso portala, Milica Stanimirović, koja je dodatno začinila emisiju zanimljivom temom o kojoj je pisala u svojoj kolumni "Milica Opasnica".

Naime, Milica je u prošloj kolumni pisala o deci poznatih ličnosti, kao i o tome da li je dobro da ih guraju poznati roditelji ukoliko odluče da se bave istom ili sličnom profesijom.

Divan Show
foto: Kurir Televizija Printscreen

"Meni da je tata poznati muzičar i da ja želim da se bavim time, sigurno bih koristila njegove kontakte, sredstva, veze.. Gde god može tata da me pogura ja bih to koristila, da mi nađe tezgu...", rekla je Milica, a sa ovim stavom su se složili i Džidža i Bosanac jer ko će bolje uvesti dete u posao od roditelja.

Divan Show
foto: Kurir Televizija Printscreen

Budući da je Džidža učestvovala u Zvezdama Granda, gde je Bosanac član žirija, pevačica je morala duplo da radi i da se dokazuje.

Divan Show
foto: Kurir Televizija Printscreen

"Ja sam morala non-stop da se dokazujem", priznala je pevačica.

Bosanac je u tom trenutku bio i tata i član žirija, a nakon što su mu u emisiji pustili stari snimak gde Džidža vrcavo igra, a on gleda u pod, priznao je i da mu nije bilo lako da neke njene nastupe gleda samo kao član žirija. Tu se već budio tata!

Divan Show
foto: Kurir Televizija Printscreen

Postoje i deca poznatih koja nemaju talente, ali su prisutni u medijima.

"Ćerka Harisa Džinovića je izabrala taj put, ona je poznata na mrežama, ima je na portalima i ja to poštujem", rekla je Džidža.

O kome su sve pričali u emisiji Divan show, saznajte večeras u reprizi u 22h, dok show premijerno gledajte svake subote u 14h na Kurir televiziji.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.