PROVALNIK UPAO U KUĆU TRUDNE PEVAČICE: U njenom DOMU se odvila prava DRAMA
Pevačica, Foto: Profimedia

policija reagovala

PROVALNIK UPAO U KUĆU TRUDNE PEVAČICE: U njenom DOMU se odvila prava DRAMA

Od nje je tražio samo jedno.

Objavljeno:

Policija je navodno pozvana u dom planetarno popularne pevačice Rijane, nakon što se muškarac pokušao ušunjati na njen posed kako bi je, ni manje ni više - zaprosio.

U četvrtak, portparol policije Los Anđelesa potvrdio je za "Page Six" da su uhapsili muškaraca na njenoj adresi na Beverli Hillsu oko 12:30 sati zbog upada na posed. Muškarac je doputovao čak iz Južne Karoline kako bi zaprosio zvezdu sa Barbadosa, ali srećom, pevačica ima sigurnosne alarme i policija je brzo intervenisala, piše "TMZ".

Iako mnoge zvezde imaju povećano osiguranje kako se ne bi događale situacije kao što su provale na privatni posed, Rijanin obožavalac je uspeo da dođe do njeog luksuznog doma. Za sada još uvek nije poznato da li su Rijana, ili njen sin koga ima sa reperom ASAP Rokijem bili kod kuće.

Ovo nije prvi put da se pevačica suočava s neželjenim posetiocima. Takođe, 2018. godine, čovek po imenu Eduardo Leon uhapšen je nakon što je navodno provalio u pevačičinu kuću u Holivud Hilsu i tamo čekao više od 12 sati.

Srećom, Rijana je u to vreme bila van grada i njen je asistent na kraju otkrio Leona koji se skrivao.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.