BRUS VILIS U DANIMA TEŠKE BOLESTI PROSLAVIO JE OVAJ VAŽAN DAN: Oglasila se njegova supruga, veoma EMOTIVNO
Brus Vilis, Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

porodica

BRUS VILIS U DANIMA TEŠKE BOLESTI PROSLAVIO JE OVAJ VAŽAN DAN: Oglasila se njegova supruga, veoma EMOTIVNO

Veoma dirljivo.

Objavljeno:

Glumac Brus Vilis, juče je proslavio svoj 68. rođendan u krugu porodice, a njegovi najbliži su se potrudili da mu ovaj dan bude nazaboravan. Čestitke su pristizale sa svih strana, a njegova supruga Ema Heming je uz romantični snimak uputila najlepše želje i čestitke svom suprugu.

Ema nije krila da je dan, kada je njenom suprugu rođendan, započela u suzama zbog situacije u kojoj se nalazi Vilis.

- Danas je, dakle, mom mužu rođendan. Započela sam dan tako što sam se rasplakala. Kao što možete videti, crvene su mi oči i nos. Mislim da je važno da vidite sve strane ovoga. Često dobivam poruke kako sam jaka. Nemam izbora. Volela bih da imam. Ali moram odgajati dvoje dece u svemu ovome - započela je Ema, a potom i objavila novi snimak u kom je izjavila ljubav glumcu:

- On je čista ljubav. Jako je voljen. I uvek ću ga voleti. Srećan rođendan, slatko moje. Moja rođendanska želja za Brusa je da ga i dalje držite u svojim molitvama i najvišim vibracijama jer će njegova osetljiva duša u znaku Ribe to osetiti. Hvala vam puno što ga volite i brinete za njega - napisala je Ema.

Osim nje to je uradila i Vilisova bivša partnerka, Demi Mur koja je objavila porodični snimak i pokazala kako su proslavili glumčev rođendan.

- Srećan rođendan, BV! Drago mi je što smo proslavili danas. Volim te i volim našu porodicu. Hvala svima na ljubavi i toplim željama – svi ih osećamo - napisala je Demi Mur.

Podsetimo, u javnosti je prošle godine odjeknula vest da je glumac zbog afazije napustio glumu, a onda je istaknuto da je bolest napredovala, te da je njegova dijagnoza u stvari frontotemporalna demencija. U ovom teškom periodu uz Brusa su i njegova bivša supruga Demi, ali i Ema, koje zajedno dele brigu o glumcu.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.