EVO KAKVE SU BEZ ŠMINKE: Ove fotografije OTKRIVAJU kako POZNATE ŽENE ZAPRAVO IZGLEDAJU (FOTO)
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

PRELEPE

EVO KAKVE SU BEZ ŠMINKE: Ove fotografije OTKRIVAJU kako POZNATE ŽENE ZAPRAVO IZGLEDAJU (FOTO)

Naime, brojne pevačice, glumice i modeli odlučili su da pokažu svoju prirodnu lepotu i inspirišu devojke širom sveta da učine isto.

Objavljeno:

Selena Gomez nije jedina poznata dama koja je na društvenim mrežama podelila svoju fotografiju na kojoj je pozirala bez šminke i filtera.

Naime, brojne pevačice, glumice i modeli odlučili su da pokažu svoju prirodnu lepotu i inspirišu devojke širom sveta da učine isto.

Ališa Kiz

Jedna od njih je i pevačica Ališa Kiz, koja je pre nekoliko godina napisala kolumnu u kojoj je najavila da se više neće šminkati. Kako je rekla, umorna je od načina na koji društvo ocenjuje žene, ali i od načina razmišljanja koji je godinama gajila.

"Svaki put kada sam izlazila iz kuće, brinula sam se da li ne stavim šminku na lice - šta ako me neko fotografiše? Šta ako je postavio tu fotografiju?"

Dženifer Lopez

Dženifer Lopez svakodnevno oduševljava fanove svojom lepotom, a na svom Instagram profilu često postavlja prirodne fotografije. Jednom prilikom se fotografisala u krevetu, bez košulje, sa kosom zavezanom u punđu.

Dženifer Lopez
Dženifer Lopezfoto: Printscreen:instagram/jlo

Lejdi Gaga

Iako je poznata po svojim ekstravagantnim kostimima i teškoj šminki, Lejdi Gaga je u nekoliko navrata pokazala kako izgleda bez i trunke šminke.

Điđi Hadid

Kako izgleda bez šminke pokazala je i manekenka Điđi Hadid, koju mnogi smatraju jednom od najlepših žena na svetu.

Dženifer Aniston

Glumica Dženifer Aniston objavila je na Instagramu fotografije na kojima pozira bez šminke i kose. „Dobro, vlaga... Idemo“, napisala je glumica uz fotografije svoje kovrdžave bujne kose, a vidi se da nema šminke na licu.

Kajli Džener

Kajli Džener je izgradila carstvo na šminkanju, ali čak i njoj povremeno treba dan bez šminke. Ona je sa obožavaocima podelila snimak na kome je minimalno našminkana, obučena u pidžamu sa dezenom avokada.

Kajli Džener
foto: Profimedia

Bela Hadid

Baš kao i njena sestra Điđi, Bela Hadid ponekad deli fotografije na Instagramu na kojima nije našminkana.

Adel

Pevačica Adel objavila je prošle godine fotografije bez šminke na svoj rođendan.

Hailei Bieber

Manekenka Hejli Biber više puta se slikala bez trunke šminke na licu, a jednom prilikom je otkrila da je dugo mislila da nema kvalitete neophodne da uspe u manekenstvu. "Nisam devojka sa piste i često sam se osećala manje vrednom od svojih prijatelja. Pogledajte Kendal, Belu i Điđi... Sve tri su visoke i nose svaku emisiju... Neko vreme sam se osećala kao da nisam mogla manekenska karijera jer ne nosim revije - rekla je Hejli.

Rijana

Pevačica Rijana je nekoliko puta na društvenim mrežama pokazala kako izgleda u svom prirodnom stanju.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.