FATALNU PLAVUŠU MUŠKARCI ZLOSTAVLJALI: Progovorila JAVNO o svemu, JEZIVE SCENE
Pamela Anderson, Foto: Profimedia

nije lako

FATALNU PLAVUŠU MUŠKARCI ZLOSTAVLJALI: Progovorila JAVNO o svemu, JEZIVE SCENE

Pamela Anderson je u svojim memoarima priznala da je imala neobično iskustvo sa čovekom od 80 godina.

Objavljeno:

Glumica Pamela Anderson dotakla se najintimnijih trenutaka u svom životu u memoarima "Love Pamela", koji su 31. januara konačno ugledali svetlost dana.

Osvrnula i na vezu i brak sa Tomijem Lijem sa kojim je, kako kaže, u jednom trenutku imala odnose danonoćno, a dobro je poznato da je njihova veza i te kako punila medijske stupce kada je njihov intimni snimak dospeo u javnost.

Ipak, ono što jeste bilo šok bilo je njeno priznanje da čak ni Tomi nije mogao da dobaci iskustvu koje je imala sa jednim čovekom od osamdeset godina.

Pamela Anderson, životna priča
Pamela Anderson, životna pričafoto: Profimedia

Ovo iskustvo ju je potpuno ostavilo bez teksta, i kako kaže, ništa slično nikad nije osetila. Naime, ona je igrala tango sa čovekom koji je mogao da joj bude deda, a kako je poznato da ovaj ples i te kako erotski utiče na ljude, ovakvo priznanje ne iznenađenje.

Pamela je istakla da u isto vreme čvrst i nežan način igre bilo "najčulnije iskustvo koje je ikada doživela". To se desilo kada je još bila u 20-im, prilikom posete Buenos Ajresu, i istakla je da osećaj da je vodi pravi muškarac nikada nije osetila osim tada.

"To me je promenilo, nikada ništa slično nisam osetila i nikada to nisam zaboravila", napisala je 55-godišnjakinja.

Podsetimo, jedna od najfatalnijih plavuša svih vremena udavala se pet puta, od čega je dva puta rekla "da" pokerašu Riku Solomonu. Kako je opisala u biografiji, do njenih brzih brakova je došlo jer je smatrala da je zaljubljena u nekog ukoliko poželi da ima sa njim intimne odnose.

Naime, glumaca je u knjizi opisala da je užasno seksualno zlostavljanje koje je pretrpela u detinjstvu oblikovala njene kasnije percepcije o vezama, ljubavi i seksu, pa otud i gore pomenuti stav.

Doduše, brak sa Tomijem Lijem bio je iz ljubavi, a kako je napisala, nakon venčanja proveli su sate i sate u spavaćoj sobi, a imali su odnose čak i dok je bila hospitalizovana jer joj je pukla cista na jajnicima, a na ruci je imala kanilu.

Nažalost, iako ih je vezivala strast, njihov brak bio je prožet nasiljem, ljubomorom, zbog čega je odnose okončala svaku put.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.