GLUMICA ŠOKIRALA PRIZNANJEM! Otkrila da je joj je NAJBOLJE ISKUSTVO IKADA bilo sa ČOVEKOM OD 80 GODINA
Pamela Anderson, Foto: Print Screen Youtube/ Variety

da li JE REALNO?

GLUMICA ŠOKIRALA PRIZNANJEM! Otkrila da je joj je NAJBOLJE ISKUSTVO IKADA bilo sa ČOVEKOM OD 80 GODINA

Proslavljena glumica otkrila je da jeste uživala u tome što je bukvalno non-stop imala seksualne odnose sa bivšim mužem Tomijem Lijem

Objavljeno:

Pamela Anderson napisala je bombastične memoare "Love, Pamela", koji su svetlost dana ugledali 31. januara, a u kojima daje intiman uvid u svoj život.

Između ostalog priznala je da je njeno najsenzualnije erotsko iskustvo bio ples sa jednim 80-godišnjakom.

Proslavljena glumica otkrila je da jeste uživala u tome što je bukvalno non-stop imala seksualne odnose sa bivšim mužem Tomijem Lijem, ali da je iskustvo koje ju je oborilo sa nogu zapravo mnogo prostije - bio je to tango sa muškarcem mnogo starijim od nje.

Ona je dodala da se taj susret dogodio u njenim 20-im tokom boravka u Buenos Ajresu u Argentinu
Ona je dodala da se taj susret dogodio u njenim 20-im tokom boravka u Buenos Ajresu u Argentinufoto: Profimedia

Pamela je ispričala da je nežan i čvrst način na koji je igrala tango sa ovim čovekom bio "najčulnije iskustvo koje je ikada doživela". Ona je dodala da se taj susret dogodio u njenim 20-im tokom boravka u Buenos Ajresu u Argentinu, a istakla je i da osećaj da je vodi pravi muškarac nikada nije osetila osim tada.-

- To me je promenilo i nikada to nisam zaboravila - napisala je ova 55-godišnjakinja.

Podsetimo, Pamela se udavala pet puta, od čega je dva puta bilo za istog muškarca - pokeraša Rika Solomona, a u knjizi je istakla da je do njenih brzih brakova došlo usled uverenja da je sigurno zaljubljena u nekog ako želi da ima s*ks sa njim.

Naime, glumaca je u knjizi opisala da je užasno seksualno zlostavljanje koje je pretrpela u detinjstvu oblikovala njene kasnije percepcije o vezama, ljubavi i seksu, pa otud i gore pomenuti stav.

 Pamela se udavala pet puta, od čega je dva puta bilo za istog muškarca
Pamela se udavala pet puta, od čega je dva puta bilo za istog muškarcafoto: Profimedia

Pamela je u memoarima istakla i da je jedino njen brak sa Lijem bio brak iz ljubavi, priznavši pritom da su proveli sate i sate u spavaćoj sobi nakon što su se venčali. Istakla je da su imali odnose čak i dok je bila hospitalizovana kada joj je pukla cista na jajnicima, a na ruci joj bila prikačena kanila.

U memoarima se osvrnula i na ružne detalje braka sa muzičarem - njegovu posesivnost, ljubomoru i navodno nasilje u porodici.

Podsetimo, u isto vreme kao i knjiga izašao je i novi Netflix dokumentarac o Pamelinom životu "Pamela: A Love Story".

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.