BRITNI SPIRS PONOVO DOŽIVELA NERVNI SLOM: Ponašala se MANIJAKALNO, muž POBEGAO
Britni Spirs, Foto: prentscreen/instagram/ britneyspears

zabrinjava

BRITNI SPIRS PONOVO DOŽIVELA NERVNI SLOM: Ponašala se MANIJAKALNO, muž POBEGAO

Još jedan skandal pop zvezde

Objavljeno:

Britni Spirs je navodno u petak uveče doživela nervni slom u jednom restoranu u Los Anđelesu, zbog čega je čak njen suprug Sem Asgari napustio restoran.

Ljudi koji su svedočili incidentu rekli su za TMZ da je pop zvezda delovala "manijakalno", te da je počela da priča besmislice.

Navodno ju je dodatno uznemirilo to što su počeli da je snimaju posetioci restorana.

U video snimku koju je objavio TMZ može se videti kako pevačica jelovnikom pokušava da prekrije svoje lice od kamere.

Izvori tvrde da je 28-godišnji Asgari bio "vidno uznemiren", te da je "izjurio" iz restorana bez supruge. Samo dva minuta kasnije, Spirs je navodno sama izašla, a njen telohranitelj je platio račun.

Britnini predstavnici za javnost nisu odgovorili na upite američkih medija o ovom slučaju.

Podsetimo, Britni se otvoreno borila sa problemima mentalnog zdravlja, posebno zbog stresa prouzrokovanog 13-godišnjim starateljstvom.

Navodno joj je dijagnostikovan bipolarni poremećaj, ali je na društvenim mrežama i na sudu izjavila da su je držali u ustanovi za mentalno zdravlje protiv njene volje, te da je bila prisiljena da uzima lekove.

Spirs i Asgari venčali su se u junu 2022. godine u njenoj kući u Kaliforniji, a venčanju su prisustvovali brojni slavni gosti, poput Paris Hilton, Selene Gomez, Dru Barimor, Madone i drugih.

Nakon što joj je ukinuto 13-godišnje starateljstvo, koje je njenom ocu Džejmiju omogućilo da kontroliše njenu imovinu, obožavatelji nisu bili sigurni da li je pop zvezda zapravo slobodna kao što je tvrdila da jeste.

posebno su bili sumnjičavi prema njenom venčanju, jer su tvrdili da se činilo kao da nije bila "pri zdravoj pameti" tada. I dok ih je Britni uveravala da nije mogla da diše zbog napada panike ranije tog dana, takođe je priznala da je imala problema poslednje tri godine.

Tražeći nekoga koga će okriviti, njeni obožavatelji prst su uprli u Asgarija, koji je kasnije negirao sve optužbe.

"Ne, čak nemam kontrolu ni nad tim što ćemo večerati", rekao je 28-godišnji model za TMZ prošlog meseca i dodao: "Znate, u prošlosti se mnogo toga događalo, tako da razumem odakle ta zabrinutost njenih obožavatelja. Samo su zaštitnički nastrojeni prema njoj. Ako ništa, oni su stvarno dobri obožavatelji."

Nakon incidenta u restoranu, Britni je na svom Instagram profilu objavila dvosmislenu poruku koja je glasila: "Rekli su mi da ne mogu, pa sam zato to učinila!"

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.