OGLASIO SE OTAC BRITNI SPIRS NAKON TURBULETNOG PERIODA: "Mislite li da bi ona bila živa bez nadzora?"
Foto: Instagram

POTRESNO

OGLASIO SE OTAC BRITNI SPIRS NAKON TURBULETNOG PERIODA: "Mislite li da bi ona bila živa bez nadzora?"

Džejmi se ovog puta osvrnuo na godine koje su iza njih.

Objavljeno:

Prošlo je nešto više od godinu dana otkako je Britni Spirs konačno, nakon 13 godina, oslobođena starateljstva svog oca Džejmija Spirsa, koji je kontorlisao njen privatni i poslovni život.

Milioni obožavatelja pevačice osudili su njenog oca, a pokret #FreeBritney, koji se pojavio na internetu dobio je podršku i slavnih osoba poput Madone, Paris Hilton i Majli Sajrus.

Džejmija su optužili da drži svoju ćerku u ustanovi za psihički nestabilne osobe protiv njene volje te da joj oduzima slobodu u svakom aspektu života.

Britni Spirs
foto: Instagram printscreen/britneyspears

Iako ne govori često, Džejmi se ovog puta osvrnuo na godine koje su iza njih.

Spirs je komentarišući kampanju, kao i svakog puta pre toga, bio škrt na rečima i nije previše iznosio detalje. Odbacio je sve tvrdnje koje je kampanja iznosila u javnost i osobe koje podržavaju kampanju nazvao teoretičarima zavere.

Sada je odlučio da govori iskrenije kako bi obranio sebe i sudski nalog, tvrdeći da je to jedini razlog zašto je njegova ćerka danas živa.

Bila je to, tvrdi, nužna intervencija koja ne samo da je spasila Britni iz njezinih najmračnijih dana, već i njenu krhku vezu s decom, Prestonom (17) i Džejdenom (16), koje ima s bivšim suprugom. Bila su to teška vremena, priznaje Džejmi, upozoravajući da ne želi da stvara prividno lepu sliku o situaciji koja je iza njih. No odluke su, insistira, bile ispravne ,čak i ako su naštetile odnosu između njega i ćerke.

Britni Spirs
foto: Profimedia

- Neće se svi složiti sa mnom. Bilo je to teško vreme, ali ja svoju ćerku volim svim srcem i dušom. Pitam se gde bi danas moja ćerka bila da nisam tako postupio. Mislite li da bi ona bila živa bez nadzora? Ja znam da ne bi - rekao je Džejmi za "Dejli Mejl".

Dodao je i kako je sve to bilo važno za zaštitu njegovih unuka.

Kako Džejmi danas govori, istina je da se između njega i njegovog najstarijeg deteta stvorila znatna udaljenost, ali isticao je da mora da pazi šta govori kako to ne bi uticalo na budućnost.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Ne želim da je gurnem niz rupu ispred koje se trenutno nalazi - komentarisao je Džejmi biranim rečima njene objave na društvenim mrežama.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.