MACA UHVAĆEN NA AERODROMU SA DVE DECENIJE MLAĐOM ŽENOM: Atraktivna CRNKA sa egzotičnom frizurom ZASENILA SVE
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OPA BATO!

MACA UHVAĆEN NA AERODROMU SA DVE DECENIJE MLAĐOM ŽENOM: Atraktivna CRNKA sa egzotičnom frizurom ZASENILA SVE

Zgodnu crnku Macini pratioci uvek počaste velikim brojem komplimenata

Objavljeno:

Voditelj i glumac Dragan Marinković Maca šest godina je u skladnom braku sa Jovanom, koja je od njega mlađa dve decenije.

Jovana je po zanimanju frizerka, u javnosti se veoma retko pokazuje, ali Maca neretko objavljuje njihove zajedničke fotke na svom Instagramu.

Zgodnu crnku Macini pratioci uvek počaste velikim brojem komplimenata, a glumac je jednom prilikom otkrio da su se pre braka zabavljali oko tri meseca, te ispričao i kako su stali na "ludi kamen".

"Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: 'Dobar dan'. Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma… Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život", rekao je ranije za medije.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Oni su sada uhvaćeni na aerodromu, a oboje su bili u opuštenom izdanju. Jovana je uradila i pletenice, pa je nismo na prvu prepoznali.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.