ZOVU JE "TELO" I NAJIZAZOVNIJA JE MANEKENKA (58): Muški rod otkida na nju, pogotovo kad se slika U KUPAĆEM
Eli Mekfirson, Foto: Printscreen Instagram

lepotica

ZOVU JE "TELO" I NAJIZAZOVNIJA JE MANEKENKA (58): Muški rod otkida na nju, pogotovo kad se slika U KUPAĆEM

Sad se slikala u bikiniju i zapanjila sve izgledom mlade devojke

Objavljeno:

Eli Mekfirson poznata je po nadimku "Body" (na engleskom, telo), koji nosi decenijama.

Čini se da na to ima potpuno pravo, jer je - u 58. godini - slikom u bikiniju uspela da zapali Instagram.

Nadimak koji bi mnogi smatrali čak i ponižavajućim, iskoristila je za promociju svoje linije proizvoda za negu, vešto nazvanu "Vaše najbolje telo".

Eli Mekfirson
foto: Printscreen Instagram

Tajna zgodne australijske manekenke je ipak, kako ona kaže, duh u bliskoj vezi sa telom. "Trudim se da živim svoj život u jednom neprekidnom toku meditativne konekcije", objasnila je na svom profilu. Evo kao ona postiže da se oseća tako dobro - i u telu i u duhu.

- Svakoga dana se staram i o svom umu, ali i o telu i duhu - kaže Eli.

- Počinjem vežbama disanja i meditacijom i to svakog jutra, u trajanju od 25 minuta. Nekad radim vođenu meditaciju, a nekad sam sama u tišini.

Eli popije čašu vode sa limunom i onda radi jogu na suncu. Mada ne može da odoli sunčevim zracima, ima i tajnu ljubav - ruske kupke! "Probajte da se zaronite na kratko u hladnu vodu", predlaže manekenka.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

Večernji ritual joj je najjednostavniji. "Osmehujem se", kaže ona. "Stavim ruke na solarni pleksus, mislim na ono na čemu sam bila zahvalna tog dana i otplovim u miran san."

Mekfirson polaže pažnju na zdravu ishranu. Subotom odlazi na pijacu, nabavlja organski gajene namirnice i sama kuva svakog dana. "Najviše volim hranu koju sama spremim, sa mnogo ljubavi, s onima koje volim", kaže Eli.

Eli Mekfirson
foto: Printscreen Instagram

Najmanje što možete da uradite za sebe, po predlogu slavne manekenke, je da popijete šolju zelenog ili mača čaja. Za sve koji žele više, ona savetuje četkanje čitavog tela suvom četkom, infracrvenu saunu i alternativne terapije kao što su akupunktura i kiropraktika. Kako lepo izgleda i koliko se lepo "slika", pogledajte u našoj galeriji.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.