SMEH DO SUZA UZ "PUSTI BRIGU": Evo šta vas očekuje ove nedelje od 13 časova na Kurir televiziji
Foto: Promo

Pusti brigu

SMEH DO SUZA UZ "PUSTI BRIGU": Evo šta vas očekuje ove nedelje od 13 časova na Kurir televiziji

Ne propustite nedelju na Kurir televiziji jer nova epizoda emisije “Pusti brigu” sa Suzanom Petričević otkriva sve ono što o slavi, deci i ljubavi sigurno niste znali.

Objavljeno:

Gosti ove nedelje u zabavnom porodičnom šou-programu “Pusti brigu” u nedelju u 13 časova na Kurir televiziji su glumci Nebojša Milovanović i Nevena Šarčević, karatistkinja Tanja Petrović, muzičar Aleksandar Sofronijević, novinarka Ana Klikovac i influenserka Marija Rosić Piskulić.

Na samom početku atmosferu je zagrejao muzičar i virtuoz na harmonici, koji je svet obišao uzduž i popreko, Aleksandar Sofronijević.

Do usijanja su priču doveli glumica Nevena Šarčević i Nebojša Milovanović. O ljubavi, izboru, hrabrosti i borbi kroz život pričala je karatistkinja Tanja Petrović, ali i novinarka Ana Klikovac, koja je postala poznata po akciji deljenja besplatnih zagrljaja na ulici.

Pusti brigu
foto: Promo

Kako da spremite drugačija i ukusna jela za slavu pokazaće vam vrhunski kuvar Dejan Šutanovac. a na koji način da se snađete u situaciji kada na slavu treba da odete ne kod jednog nego kod nekoliko prijatelja u isto vreme, otkriće vam komičari Kruševac geto i Jasmina Stijović.

Uživajte u ovoj nedelji uz najbolju zabavu i kvalitetan program na Kurir televiziji od 13 časova. Za dobru muziku kao i svake nedelje pobrinuće se jedinstveni Trablsi. Pričaće se!

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.