POZNATI GLUMAC SPAKOVAO KOFERE SA PORODICOM I NAPUSTIO HOLIVUD
Foto: EPA/EUGENE GARCIA

odluka

POZNATI GLUMAC SPAKOVAO KOFERE SA PORODICOM I NAPUSTIO HOLIVUD

Njegovi najbliži mu je na prvom mestu, pa je zarad njih to odlučio da uradi.

Objavljeno: 10:42h

Mark Volberg, jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca, rešio je da se sa porodicom - ženom Reom i decom Elom, Majklom, Brendonom i Grejs odseli iz Holivuda i to u, ni manje ni više, nego u Nevadu.

Naime, on je otvorio dušu i priznao zašto se odlučio na ovaj korak. Kako je istakao, želeo je da imaju šansu da uživaju u životu na nekoj drugoj lokaciji.

- To je bio veliki izazov. Svaki slobodan momenat sam provodio kod kuće, ali želim da budem mogućnosti da i radim od kuće. U Kaliforniju sam se preselio pre nego godina da bih jurio karijeru, a napravio sam samo nekoliko filmova za sve to vreme - rekao je on, pa nastavio:

- Mogućnost da mojoj deci pružim bolji život i da mogu da jure svoje snove mi je bila najbitnija.

Na proleće ove godine je Mark stavio na prodaju svoje imanje na Beverli Hilsu, za koje je tražio 87,5 miliona dolara. Kuća od neverovatnih 30.500 kvadratnih metara nalazi se na zemljištu od 6,2 hektara i ima 12 spavaćih soba i čak 20 kupatila!Vila takođe ima skejt par, teniski teren, kućni bioskop, vinski podrum, golf teren sa pet rupa, bazen u pećini nalik na one koje viđamo u luksuznim rizortima i zasebnu kuću za goste.Iako će im Kalifornija uvek biti u srcu, glumac tvrdi da njihov novi dom u Nevadi nije predaleko, te da lako mogu da putuju.

1 / 2 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.