TADA JE BILA NAJPOPULARNIJA, NAJVIŠE SMO JE VOLELI, A MNOGO JE PATILA: Čuvena pevačica TEK SADA priznala BOLEST
Foto: EPA / YANNIS KOLESIDIS

bila je loše

TADA JE BILA NAJPOPULARNIJA, NAJVIŠE SMO JE VOLELI, A MNOGO JE PATILA: Čuvena pevačica TEK SADA priznala BOLEST

Kada joj je “Torn” doneo ugovor za album, Natali je imala samo 22 godine

Objavljeno:

Čuvena pevačica Natalija Imbrulja danas je napunila je 47 godina, pre dve decenije stekla je svetsku popularnost singlom “Torn” koji je bio jedan od najuspešnijih svih vremena, prodat u više od četiri miliona primeraka.

Natalija danas živi mirnim životom, u 2019. godini postala je mama, a kako je jednom prilikom izjavila teško se nosila sa teretom iznenadne slave.

Natali Imbrulja je pre nekoliko godina uz pomoć donora dobila sina Maksa Valentajna o čemu je obavestila i brojne pratioce na Instagramu, gde je dobila pregršt čestitki.

Pevačica je rođena u Sidneju 4. februara, australijsko-britanskog porekla, MTV ju je proglasio najboljim novim izvođačem, a onda su usledile i tri nominacije za Gremija. Debitanski album koji je prodat u sedam miliona primeraka, doneo joj je i “Brit” nagradu i “Bilbord muzičko” priznanje.

-Mislim da nisam mogla da prođem kroz teže iskustvo od pisanja drugog albuma, posle te pesme”, rekla je jednom prilikom pevačica na račun singla koji ju je vinuo u zvezde.

1 / 3 Foto: Printscreen

Kada joj je “Torn” doneo ugovor za album, Natali je imala samo 22 godine.

– Bilo je jako čudno. Morala sam da se krijem – ispričala je pevačica za “Sydney Morning Herald”.

– Svi su me pitali kako ide rad na albumu, a ja nisam želela da znam. Bila sam uspešna, bogata i užasno nesrećna- ispričala je Natali koja je tokom tog perioda patila od anksioznosti i agorafobije.

“Torn” je u njenom izvođenju zapravo bio obrada pesme rok benda Ednaswap i postala je deo njenog prvog albuma “Left of the Middle”. Album je prodat u sedam miliona primeraka i važi za najprodavaniji debi album neke pop/rok/alternativne muzičarke.

Drugi album “White Lillies Island” nije primljen sa takvim entuzijazmom i prodat je u samo milion primeraka, dok je izdavačka kuća odbila da objavi njen treći album zato što “nije bio prilagođen radijskoj publici”.

Ipak, kasnije je Imbrulja objavila još tri albuma, pojavila se u nekoliko filmova i bila deo žirija talent šoua “X faktor” u Velikoj Britaniji i Australiji.

Muzička zvezda bila je u braku sa Danijelom Džonsom, frontmenom australijske grupe “Silver chair”, a njena sestra pevačica Laura Imbrulja takođe se bavi muzikom.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.