IVINIH 45! Glumica proslavila rođendan
Foto: Wireless Media

Čestitamo!

IVINIH 45! Glumica proslavila rođendan

U opširnoj poruci koju je ovim povodom sačinila otkrila je šta priželjkuje

Objavljeno:

Poznata glumica Iva Štrljić je danas, 7. oktobra, proslavila 45. rođendan. Tim povodom, na Instagramu je objavila selfi za koji je ispozirala s tortom, kraj koje je još noćas zamislila želju pa oduvala svećice u obliku broja 45.

Takođe, u opširnoj poruci je otkrila šta od ove godine očekuje, a brojni poznati prijatelji, poput Jelene Gavrilović, Marijane Mićić, Nataše Aksentijević... Nisu propustili a da joj ne upute najlepše reči.

- U sve ulaziti sa radošću, onom sačuvanom iz detinjstva negde u nama, umotati svaki korak u vedrinu i dobru, pitomu nameru, razumeti ljude, osmehnuti se ljubazno i onima koje ne poznaješ, jer je ljubaznost često retka ali bas zato dragocena - počela je u opisu fotografije Iva, pa dodala:

„O najlepšim željama se najlepse sanja!"

1 / 7 Foto: Wireless Media

- Biti jednostavan, ali ponekad i šarmantno komplikovati, ne čamiti nikad na kraj srca već ga uvek herojski, hrabro otvoriti, biti pažljiv i nežan, imati strasti za sve što ti je važno i što voliš i tome hrliti potpun i ceo, nikad na sitno, nikad na pola...

- To su neki moji mali začini za ovih 45. Želja je zamišljena noćas posle snimanja uz tortu jer o najlepšim željama se najlepse sanja. Srećan mi rođendan! - zaključila je Štrljićeva.

Bonus video:

01:19

NAPUŠTA GLUMU, A IPAK OSTAJE U ŽIŽI? Iva Štrljić želi da menja profesiju - radila bi ČAK DVA javna posla? (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.