"BILO JE TEŠKO DISATI ALI NE BIH MENJALA SVOJ ŽIVOT": Selena Gomez najavila svoj autobiografski film!
Foto: Profimedia

niste znali!

"BILO JE TEŠKO DISATI ALI NE BIH MENJALA SVOJ ŽIVOT": Selena Gomez najavila svoj autobiografski film!

Glumica je najavila dokumentarni film o svemu što je prošla tokom prethodnih godina

Objavljeno:

Pevačka i glumačka zvezda Selena Gomez odličila je da snimi dokumentarni film pod nazivom naziva „Moj um i ja”, u kom je prikazala sve uspone i padove tokom prethodnih šest godina života. Osim toga, otvoreno je pričala o depresiji i anksioznosti sa kojom se godinama suočava.

Ovaj film bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana, a Gomezova je podelila trejler dokumentarca na svom Instagram profilu napisavši:

- Moj um i ja. Nekada se ne slažemo i postaje teško disati, ali ne bih menjala svoj život - stoji u objavi.

U saopštenju za javnost je ranije bilo napisano i šta će to obuhvatiti ovaj dokumentarac.

- Nakon godina koje je provela u središtu javnosti, Selena Gomez postiže nezamislivu slavu. Ali baš kada dosegne novi vrhunac, neočekivani je obrt povuče u tamu. Ovaj jedinstveno sirov i intiman dokumentarac obuhvata njeno šestogodišnje putovanje u novo svetlo

Selena Gomez
foto: instagram/printscreen

Film, čija je premijera zakazana 4. novembar režirao je Alek Keshishian, koji je prethodno režirao muzički dokumentarac Madone iz 1991. a koji se zvao Istina ili izazov.

U julu ove godine, nakon svog 30. rođendana, Gomez se osvrnula na lekcije koje je naučila u svojim dvadesetima, a koje je podelila na svom Instagramu.

- Moje dvadesete bile su putovanje kroz dobre, teške i lepe trenutke koje nikada neću zaboraviti - napisala je dodajući kako ju je svaki od trenutaka oblikovao u osobu kakva je danas.

- Ja sam neko ko još uči, ali sam sigurnija u ono što je važno i ono što želim. Neko sam ko je zahvalan za svaki pojedini dar i svaku pojedinačnu lekciju na tom putu. Hodam napred ohrabrena toliko snažnim ljudima oko sebe. Želim da dam sve od sebe da podnesem lepo i bolno dan po dan i neka me sve to učini najboljom što mogu biti za sebe, druge i vas - zaključila je ona.

1 / 4 Foto: EPA

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.