UBILA SE POZNATA VODITELJKA: Prelepa Nina izvršila SAMOUBISTVO! VELIKA TUGA
Ilustracija, Foto: Profimedia

TUŽNO

UBILA SE POZNATA VODITELJKA: Prelepa Nina izvršila SAMOUBISTVO! VELIKA TUGA

Ova tužna vest je sve ostavila u šoku

Objavljeno: 15:55h

Popularna voditeljka TV vesti iz Viskonsina i bivša košarkaška zvezda, Nina Pećolk izvršila je samoubistvo u 27. godini.

Nina, voditeljka jutarnjih vesti na Nevs 9 VAOV, pronađena je mrtva tokom provere koju je policija izvršila u njenoj kući u Vausau u subotu, navodi TMZ.

Nina Pećolk
foto: Printscreen

Njena sestra, Kitlen Pećolk, potvrdila je za medije da je Nina izvršila samoubistvo.

– Moja sestra je bila daleko najsrećnija osoba koju sam mislila da poznajem – rekla je ona, dodajući da je Nina verena i da je uskoro trebalo da se uda.

– Ponekad jednostavno ne znate kroz šta ljudi prolaze, bez obzira koliko mislite da poznajete nekoga… Moja sestra je imala pristup svakom izvoru koji ste mogli da zamislite. Samo je zračila ljubavlju i pozitivnošću, i toliko joj je bilo stalo da se uliva u druge ljude i da je uvek stavljala druge ljude na prvo mesto – rekla je Kejtlin Pećolk.

– Mislim da je to uradila na račun toga što nije brinula o sebi.

1 / 2 Foto: Printscreen

Njene kolege u TV stanici u kojoj je radila od 2017. izrazile su šok zbog njenog iznenadnog odlaska.

– Ceo tim ovde u “Nevs 9” je apsolutno uništen gubitkom, kao što znamo i mnogi drugi. Nina je volela ovu zajednicu i ljude koji su ovde živeli. Bila je ljubazna osoba velikog srca i zaraznog osmeha i mnogo će nam nedostajati – navodi se u saopštenju.

– Nikada u svom životu nisam sreo nikoga ko je voljeniji od ove devojke“, napisao je njen ko-voditelj Brendan Mackei u omažu na Fejsbuku. „Svakog dana izmamila je osmeh na ljude, bilo da je to bilo preko TV ekrana ili samo zbog toga što je bila neverovatan prijatelj – piše dalje.

Univerzitet Južne Floride Buls, gde je Pećolk igrala tri sezone, saopštili su da im je “slomljeno srce” kada su saznali za njenu smrt.

Bonus video:

02:59

OTKRIVEN PROTEIN KOJI KONTROLIŠE ŽIVOT I SMRT FOLIKULA DLAKE! Doktorka za Kurir TV objasnila da li to rešava problem ćelavosti

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.