LEONARDO DI KAPRIO ZBLANUO SVET FIZIČKIM IZGLEDOM: Holivudksi lepotan ZNATNO SMRŠAO, NIKO NE VERUJE šta vidi! FOTO
Leonardo Di Kaprio, Foto: Leonardo DiCaprio Foundation

hit

LEONARDO DI KAPRIO ZBLANUO SVET FIZIČKIM IZGLEDOM: Holivudksi lepotan ZNATNO SMRŠAO, NIKO NE VERUJE šta vidi! FOTO

Leonardo DiCaprio drastično smršao

Objavljeno: 12:36h

Glumac Leonardo DiCaprio pokazao je svoj impresivan gubitak kilograma tokom solo izleta u Malibuu. Poslednjih meseci, snimljen je na raznim tropskim lokacijama, gde je, očito, pazio na pravilnu ishranu.

Glumac je za ležernu šetnju obukao crnu majicu kratkih rukava, bež bermude i bele patike. Ovu čik, ali ujedno ležernu kombinaciju upotpunio je kapom te velikim sunčanim naočarama. Bio je sam, bez svoje ljepše polovine, Camile Morrone (25).

Glumac je s argentinsko – američkom manekenkom počeo da izlazi 2017. godine, kada je ona imala 20 godina. Međutim, poslednjih nedelja obožavatelji su zabrinuti za njihovu vezu – iz prilično čudnog razloga. Tokom godina korisnici društvenih mreža isticali su kako Leonardo ima tendenciju izlaziti samo s devojkama koje imaju 25 ili manje godina. Jednom je neko na Redditu čak napravio grafikon glumčevog ljubavnog života kako bi dokazao teoriju da preferira mlađe žene.

U međuvremenu, Camila je 16. juna napunila 25 godina. Mnogi su tada počeli zbijati šale oko njihove veze, hoće li ona još potrajati ili će se završiti.

Bonus video:

00:14

Totalna promena Dejanove devojke

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.