ZBOG NJE JE ONA DANAS ŽIVA: Glumica Kim Katral prepričala kako joj je MAJKA SPASILA ŽIVOT!
Kim Katral, Foto: Profimedia

neverovatno!

ZBOG NJE JE ONA DANAS ŽIVA: Glumica Kim Katral prepričala kako joj je MAJKA SPASILA ŽIVOT!

Izuzetna vezanost!

Objavljeno: 17:10h

Glumica Kim Katral (65) srca publike osvojila je ulogom Samante Džouns u kultnoj seriji "Seks i grad" i dva istoimena filma, ali i mnoge razočarala kategoričnom odlukom da se na TV ekrane neće vratiti u nastavku "I tek tako..."

Ova dama je odbila basnoslovni honorar, te istakla da je sa koleginicom Sarom Džesikom Parker imala loš odnos. Insistiranja nastavka kultnog ostvarenja su prekinuta kada je Katralova izrazila jasan stav o "I tek tako..."

Seks i grad
foto: Profimedia

- Kada smo pričali o tome da snimimo treći nastavak filma, Kim Katral je jednostavno rekla – ne. I to je u redu. Ne možete glumicu naterati da tumači ulogu ukoliko ona ne želi - rekao je tvorac serije Majkl Patrik King.

Na pitanje da li su vrata za Kim i dalje otvorena, ako bi ikada poželela da se vrati u nekom narednom nastavku, Patrik King je jednostavno odgovorio - "Ne."

- Jednostavno ne. Nakon što je odbila da radi film i javno pričala protiv serije i glumica, nikada nije ni postojala šansa da bismo joj dali ulogu u novoj sezoni "I tek tako..."- rekao je on.

U privatnom životu, slično Samanti, Kim je slobodna i samosvesna žena. Udavala se tri puta i imala brojne, uglavnom burne veze. Nema dece i svojevremeno je učestvovala u kampanji za podršku ženama koje su u sličnoj situaciji, kad je objasnila - To što nemam dece ne znači da nemam materinski instinkt.

1 / 4 Foto: Profimedia

Rođeni brat Katralove izvršio je samoubistvo, a ova porodična tragedija samo je pojačala neprijateljstvo sa koleginicom Sarom Džesikom Parker.

Populara glumica izuzetno je vezana za majku Šein, te je mnoge poslovne projekte odbijala kako bi više vremena provodila sa njom.

Kim je pre dve godine bila izvršni producent i igrala glavnu ulogu u seriji "Prljavo bogati". U toj seriji postoji jedan događaj koji je i sama glumica imala u privatnom životu.

Snimala je u Londonu i imala je avionsku kartu za let do Njujorka, pa potom do Los Anđelesa, gde je tada živela. Pred polazak, telefonirala joj je majka i zamolila je da svrati u Harods i kupi joj Vedžvudov čajnik za Božić. Pošto nije mogla i da ispuni majčinu molbu i da stigne na avion, Katralova je u poslednjem trenutku zamenila kartu za naredni let.

Tek kad je stigla u Njujork sa maminim Vedžvudovim čajnikom, saznala je da se avion u kome je trebalo da bude – srušio.

Glumica je nedavno objavila fotografiju sa mamom, a povod je bio njen 93. rođendan.

- Prošla si mnogo toga, mama! Srećni smo što si još uvek sa nama - istakla je Kim na društvenoj mreži Instagram.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.