SE*S BOMBA! PEVAČICA ZAPALILA PLANETU SVOJIM TELOM: Raste pritisak zbog nje, gazi 5. deceniju, RIBETINA NA KUBNI!
Nikol Šerzinger, Foto: Profimedia

dominacija

SE*S BOMBA! PEVAČICA ZAPALILA PLANETU SVOJIM TELOM: Raste pritisak zbog nje, gazi 5. deceniju, RIBETINA NA KUBNI!

Pevačica Nikol Šerzinger pozirala je u kupaćem kostimu i pokazala zašto je jedna od najzgodnijih dama, a ima čak 44 godine

Objavljeno:

Muzička zvezda Nikol Šerzinger ovog leta bila je dominanta. Nedavno je proslavila svoj 44. rođendan na Mikonosu, sa svojim prijateljima i dečkom.

Mnoge je zapanjila činjenica da pevačica gazi petu deceniju, a da izgleda kao 20-godišnjakinja.

Nakon burnog života i problema sa kojima se suočavala, pevačica konačno živi punim plućima. Ne krije da se duže vreme borila sa bulimijom, još na početku svoje karijere. Govorila je i o tome da se za život snalazila na razne načine, kao i da je prodavala krv kako bi došla do novca.

Pevačicin dečko Tom Evans takođe je proslavio svoj rođendan, dok je Nikol tom prilikom objavila par fotografija na svom Instagramu.

Naime, Nikol je pozirala u crnom kupaćem kostimu i pokazala svoje zanosno telo. Ljudi su ostali zadivljeni prizorom koji vide, te su obasuli njen profil pozitivnim komentarima.

"Gospode Bože, ova žena", "Kad porastem želim da budem Nikol Šerzinger", "Ne mogu da gledam koliko dobro izgleda", "Kao bomba", "Devojko, ti goriš"- samo su neki od komentara.

Njenim Instagram profilom dominiraju fotografije u kupaćem kostimu, a kako i ne bi kad ovako izgleda.

1 / 8 Foto: Profimedia

Ipak, ovakvo telo ne dolazi samo od sebe. Nikol strogo vodi računa o svojoj ishrani kao i o treninzima. Često deli fotografije i video snimke dok vežba, kako bi motivisala i druge žene da treniraju.

Nikol uživa u ljubavi sa svojim dečkom Tomom, za kojeg planira da se uda. Zgodno telo, uspešna karijera, velika ljubav - čini se da pevačica ima sve što je potrebno za sreću, te ne skida osmeh sa lica. Više njenih fotogeafija, možete pogledati u galeriji.

Bonus video:

01:23

Evo kako uživaju Aleks i Dejan u Egiptu, a ona u izazovnom vešu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.