TOM KRUZ UPROPASTIO ŠETNJU BRAČNOM PARU, USLEDILA ŠOKANTNA SCENA!
Foto: Profimedia

šoknuli se

TOM KRUZ UPROPASTIO ŠETNJU BRAČNOM PARU, USLEDILA ŠOKANTNA SCENA!

Tom Kruz je jednom bračnom paru priredio pravi spektakl

Objavljeno:

Bračni par, Džejson i Sara Hejgart, nedavno su ispričali za "Extra" o susretu sa filmskom zvezdom dok su sa svojim psom šetali veoma udaljenim i prilično brdovitim nacionalnim parkom Ujedinjenog Kraljevstva po imenu Lejk Distrikt.

Primetili su da se iznad jednog područja nalaze helikopteri, što je bilo neobično.

- Pred kraj šetnje, ugledali smo helikoptere kako izlaze iz jaruge i spuštaju ljude sa vrha... Pomislili smo, ovo nešto nije u redu - rekao je Džejson i dodao:

- Ubrzo smo saznali da su bili u pitanju kamermani. Kada smo došli do kraja, zaustavio nas je jedan član produkcijskog tima i rekao nam: "Ne možete ovuda da idete. Spustićemo helikopter sa vrha..." Tako da smo napravili selfi - rekao je on.

Nakon što su helikopteri sleteli, par je nastavio svojim putem gde su naleteli na Toma Kruza koji je bio vezan za paraglajder.

Ispostavilo se da je Tom Kruz snimao jednu od svojih smelih kaskaderskih sekvenci za sledeći film "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One"

- Odmah sam shvatila da je to on - rekla je Sara.

- Tom Kruz se najpre izvinio zbog buke i rekao: "Izvinite, ljudi, znam da smo vam pokvarili šetnju". A onda je dodao, "Sviđa mi se vaš pas."- kaže Džejson.

Bračni par je uspeo malo i da porazgovara sa proslavljenim glumcem, a kada su ga upitali šta će tog trenutka uraditi i kada im je Kruz hladnokrvno odgovorio da planira da skoči, kao da to nije ništa, ostali su zabezeknuti.

- Neposredno pre nego što je skočio, rekao je, "Vidimo se! Nadam se da će ovo proći dobro, mi smo mu poželeli sreću - ispričali su Sara i Džejson.

Tom Kruz je možda superzvezda, ali očigledno da nije zaboravio manire.

Film "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" će premijerno biti prikazan 14. jula 2023. godine.

1 / 5 Foto: Profimedia

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.