SESTRA POZNATE PEVAČICE BILA U PAKLU DROGE, nije mogla OČI DA OTVORI zbog OPIJATA!
Foto: Printscreen Instagram

podrška

SESTRA POZNATE PEVAČICE BILA U PAKLU DROGE, nije mogla OČI DA OTVORI zbog OPIJATA!

Izašla je iz svega kao pobednik

Objavljeno: 09:53h

Američka pevačica Noa Lindej Sajrus (22), sestra kontroverzne Majli Sajrus, godinama se borila sa napadima panike, a sve je pokušala rešiti lekovima za smirenje, na osnovu kojih je dobila zavisnost.

Naime, pevačica je napisala ceo album o ovom nemilom događaju u njenom životu, "The Hardest Part", gde je objasnila kako se godinama borila sa zavišnošću, kao i kako je izašla iz svega kao podebnik.

Majli Sajrus
foto: Printscreen

- Po ceo dan sam samo ležala, nisam mogla da otvorim oči. Tada sam shvatila da sam preduboko zaglibila i potražila stručnu pomoć - priznala je pevačica.

U intervjuu za Roling Stone, Noah je priznala da je koristila lekove za smirenje, jer joj je to jedino pomagalo da prevaziđe panične napade, kao i da je u tom periodu želela da učvrsti vezu sa tadašnjim dečkom, što joj je stvaralo dodatni pritisak.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram

- On ih je redovno uzimao, a ja sam želela da mu se prilagodim. Htela sam da postanem ono što je on želeo da budem. Milsila sam da je super to što radimo, i da se tako zbližavamo - izjavila je ona.

- Droge je bilo na svakom koraku, ali mi smo se držali tableta za smirenje. Kad sam osetila da mogu na trenutak da utišam glas u sebi koji mi je govorio da nisam dovoljno dobra, bilo je gotovo. Život mi se pretvorio u crnu rupu - oriznala je Noah, a onda dodala:

- Spavala sam i po 20 sati, bilo je užasno, ali dobro je da sam izašla iz svega kao pobednik. Sada se posle dužeg perioda osećam dobro u svojoj koži.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.