MUŠKARAC KOG SVI ZNAMO SILOVAO MANEKENKU I NJENU PRIJATELJICU: Bio je MONSTRUOZAN, umrle su!
Foto: Shutterstock

jezivo

MUŠKARAC KOG SVI ZNAMO SILOVAO MANEKENKU I NJENU PRIJATELJICU: Bio je MONSTRUOZAN, umrle su!

U oba ova slučaja, svedoci su prijavili da su videli kako devojke bacaju trojica muškaraca i potom se udaljavaju automobilom bez registracije

Objavljeno:

Manekenka Kristi Džajls i njena prijateljica, arhitektkinja i dizajnerka enterijera Hilda Marsela Kabrales Arzola preminule su nakon povreda koje im je naneo holivudski producent Dejvid Pirs.

Kako pišu tamošnji mediji, Pirs je uhapšen u decembru 2021. godine u Los Anđelesu, a zbog povezanosti sa smrću Kristi Džajls i Hilde Arzole privedeni su i snimatelji Majkl Ansbah i Brant Ozborn.

Džajlsova, koja je u tom trenutku imala 24 godine, pronađena je 13. novembra ispred bolnice u Kalver Sitiju u Južnoj Kaliforniji u teškom stanju, a ubrzo potom je preminula. Dva sata kasnije, ispred bolnice Kajzer Vest je iz automobila izbačena njena drugarica Hilda, koja je poživela samo devet dana.

U oba ova slučaja, svedoci su prijavili da su videli kako devojke bacaju trojica muškaraca i potom se udaljavaju automobilom bez registracije.

Analize su pokazale da je u telu manekenke Kristi Džajls pronađena mešavina kokaina, fentanila, gama-hidroksibuterne kiseline i ketamina, a kod Hilde, koja je umrla od otkazivanja organa, kokain, metilendioksimetamfetamin i druge neodređene droge.

Među supstancama koje su pronađene u njihovim telima našla se i gama-hidroksibuterna kiselina, koja se neretko naziva “drogom za silovanje”, a obe devojke imale su teške povrede u intimnoj regiji, zbog čega se veruje da su silovane i zlostavljanje.

Kako pišu američki mediji, tužba protiv Dejvida Pirsa za ovaj slučaj je podneta i zvanično, nakon višemesečne borbe porodica žrtava za pravdu.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.