DANAS ĆE CEO SVET PLAKATI: Upravo je javljeno da je ova LEGENDA MRTVA!
Foto: Profimedia

tuga

DANAS ĆE CEO SVET PLAKATI: Upravo je javljeno da je ova LEGENDA MRTVA!

- Izašli bi direktno pred tebe, tačno pred tvoje lice - otkrio je tada

Objavljeno:

Hip-hop plesač i koreograf, Bruno Falkon, javnosti poznatiji pod imenom "Pop N Taco" preminuo je prirodnom smrću u svom domu u Long Biču u Kaliforniji. Bio je jedna od najbitnijih figura ulične plesne scene

- Ljudi jednostavno nisu mogli da veruju da Meksikanac može da pleše pop - rekao je jednom prilikom Bruno za časopis "Soc!ety Dance Academy" i istakao kako su ostali plesači znali da ga izazivaju ispred škole, na zabavama ili tokom srednjoškolskog plesa.

1 / 5 Foto: Profimedia, Printscreen

- Izašli bi direktno pred tebe, tačno pred tvoje lice - otkrio je tada.

Bruno se proslavio kao Elektro Rok 1 u brejkdens hitu iz 1984. u kome je glumio uz repera Ajs Tija i plesača Adolfa "Shabba Doo' Quinonesa". Adolf je preminuo nedavno, 2020. u 65. godini.

Osim uloge u kultnom filmu, on je sarađivao i s legendarnim pevačem i plesačem Majklom Džeksonom. Njih dvojica zajedno su plesali u muzičkom videu za pesmu "Smooth Criminal", a Bruno je navodno za taj spot napravio koreografiju i prepoznatljivi Džeksonov pokret, !anti-gravitacijski nagib".

Glumio je i u "Breakin 2: Electric Boogaloo", a pojavio se i u filmu "Bill & Ted's Lagus Journey" iz 1991. uz Kijanu Rivsa. Za film "Thumbelina" Dona Bluta, koreografirao je sekvence.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.