DANAS JE MEGA BOGATA I POZNATA, A NEKADA JE SVAŠTA RADILA: Malo ko zna ISTINU o životu ove PRELEPE ŽENE!
Foto: Profimedia

šok

DANAS JE MEGA BOGATA I POZNATA, A NEKADA JE SVAŠTA RADILA: Malo ko zna ISTINU o životu ove PRELEPE ŽENE!

Nije imala lak život!

Objavljeno:

Jedna od najlepših žena sveta, ruska manekenka Irina Šajk danas je bogata i veoma uspešna, međutim njen put nije bio lak.

Rođena je i odrasla u Jemanzelinsku, ruskom gradiću a stanovala je u malom stanu sa majkom i sestrom. Oca je izgubila rano jer ga je odnela opaka bolest. Irina i njena sestra uzgajale su povrće sa svojom majkom da bi imale dovoljno novca da prežive.

Irina Šajk
foto: Profimedia

U jednom trenutku, lepa Irina osetila je da je vreme da napusti ognjište i okuša sreću daleko od svog rodnog mesta.

– Na kraju nisam bila sigurna čime ću se baviti, no znala sam da ću napustiti svoj rodni grad. Osećala sam da je to moja sudbina – rekla je Šajkova.

Sa 18 godina otputovala je u Moskvu kako bi učestvovala na izboru za mis gde je i pobedila.

1 / 8 Foto: Profimedia

Pobeda na takmičenju za najlepšu ženu 2004. godine otvorila je mnoga vrata, pa je tako uskoro počela njena karijera modela.

Na njen šarm niko nije imun. Do sada je krasila naslovnice svih prestižnih magazina i radile kampanje za mnoge poznate brendove. Takođe je imala priliku da se uproba u ulozi glumice u filmu “Herkules”.

Iako bi svaki muškarac poželeo da je ima pored sebe, Šajkova nije imala mnogo sreće u ljubavi. Bivši momak joj je fudbaler Kristijano Ronaldo koji ju je varao, nakon čega ga je ostavila nakon pet godina veze.

Irina Šajk, Bredli Kuper
foto: Profimedia

Nakon njega Irina je bila u vezi sa glumcem Bredlijem Kuperom, sa kojim je u aprilu 2017. dobila ćerku Leu de Senu. Ipak, i njihova veza doživela je krah prekinuli veridbu, a njihov raskid, praćen glasinama da je glumac prevario verenicu sa Ledi Gagom, bio je jedan od najburnijih na javnoj sceni.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.