NAJPLAĆENIJA "LOTO DEVOJKA" KOJA JE PRODALA SVOJE GOLIŠAVE FOTKE: Danas je sa BIZNISMENOM i znate ih ODLIČNO!
Foto: Youtube printscreen

divno

NAJPLAĆENIJA "LOTO DEVOJKA" KOJA JE PRODALA SVOJE GOLIŠAVE FOTKE: Danas je sa BIZNISMENOM i znate ih ODLIČNO!

Ovo je njena ispovest!

Objavljeno:

Lepoj voditeljki Suzani Mančić, udvarači su redovno ostavljali cveće na kolima, poput Romea se peli na njen balkon, a ona je sada progovorila o nepoznatim detaljima iz svog života.

Kada je upoznala Grka Simeona Ocomokosa, udvarači su se proredili, ali Suzana se i dalje priseća vremena kada je važila za najveću zavodnicu u zemlji.

- Jedan moj udvarač je izigravao Romea, pa se popeo na balkon moje sobe. To je stvarno bilo ludo! Dešavalo se da su neki spavali u mom liftu dok su čekali da se vratim kući. Mnogi su ostavljali cveće na mojim kolima... To nisu bili neki nepoznati ljudi ili ludaci sa ulice, već muškarci s kojima sam kasnije bila u vezi, kojima je bilo stalo do mene. Zato su i birali tako originalne načine da mi to pokažu - započela je "loto devojka".

1 / 5 Foto: Vladimir Sporčić

Suzana je glumila u domaćim serijama "Žikina dinastija","Sedam plus sedam", "Selo gori a baba se češlja" , a sarađivala je i s legendarnim Velimirom Batom Živojinovićem u kultnom ostvarenju "Ćao, inspektore".

- Nisam bila dovoljno samouverena da prihvatim glavnu ulogu u "Nacionalnoj klasi", ali zato sam oberučke prihvatila angažman u filmu "Ćao, inspektore". Deliti kadar s Batom Živojinovićem bilo je kao san. On je u to vreme bio živa legenda i veliki laf. Pomogao mi je sa nekoliko praktičnih saveta, jer mu je bilo jasno da ima posla s početnicom - priznala je ona.

Tokom treće godine studija, Suzana je dobila ponudu da postane loto devojka.

- Najbolje stvari se u životu dešavaju slučajno, tako je bilo i sa loto izvlačenjem. Sećam se da sam spremala neki ispit i ubijala sam se od učenja kada je zazvonio telefon. Zvali su me sa tadašnje Televizije Beograd da dođem jer imaju nešto za mene. Kada sam otišla, morali su najpre da mi objasne šta je loto, jer nisam znala. Sve ostalo je istorija - priseća ona i dodaje da bez obzira na to što je izvukla brojne milionere, niko od njih je nije častio.

Suzana Mančić
foto: Youtube printscreen

Možda najveću prašinu u javnosti podigla je kada se 2004. godine slikala za naslovnu stranu srpskog izdanja "Plejboja".

- Okolina me je osudila zato što sam bila na "Plejboju", ali su mi prijatelji i članovi porodice rekli da je to jedan izuzetan editorijal. I nisam bila potpuno naga, bilo je tu cveća i cveća. Ne bih se više slikala za neki takav magazin. Ne smem da vam kažem koliko sam novca zaradila od tih fotki, jer sam obavezna da taj podatak držim u tajnosti. Mogu samo da kažem da sam bila najviše plaćena u istoriji srpskog izdanja "Plejboja" - dodala je Mančićeva.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.