ISPLIVAO VIDEO DOKAZ DA JE AMBER VARALA DEPA SA ŽENAMA: Našla se u LIFTU sa NJOM pa počele da se LJUBE!
Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

kakav šok

ISPLIVAO VIDEO DOKAZ DA JE AMBER VARALA DEPA SA ŽENAMA: Našla se u LIFTU sa NJOM pa počele da se LJUBE!

- Gledam u jagodice, gledam u obrve. Znate, ona ima one istaknute obrve. Pokazujete mi slike Amber Herd i Kare Delevinj... šta je ovo dođavola? – rekla je ona

Objavljeno:

U javnost su se pojavile fotografije za koje se nezvanično tvrdi da je na njima Amber Herd i to u vrlo prisnom društvu koleginice Kare Delevinj, dok je navodno još bila u braku sa Džonijem Depom. Slike na kojima su dve žene u liftu, od kojih jedna liči na Amber, iznenadile su čitavu internet zajednicu, a objavio ih je jutjuber Endi Sinjore.

Sigurnosna kamera je zabeležila trenutak kada Amber prebacuje ruku preko ramena drugoj ženi, pre nego krene da je poljubi, a slike su nastale u Istočnoj Kolumbiji u Los Anđelesu gde su Herd i Dep živeli tokom braka. Lokaciju lifta otkrila je Ami Gudhart, holivudski kostimograf i stanovnik zgrade.

- Gledam u jagodice, gledam u obrve. Znate, ona ima one istaknute obrve. Pokazujete mi slike Amber Herd i Kare Delevinj... šta je ovo dođavola? – rekla je ona.

1 / 4 Foto: Printscreen/youtube/Warner Bros. Entertainment

Ranije su pojedini mediji preneli da je Herd imala i trosmernu vezu sa Delevinjom i Ilonom Maskom i da je čak prema nekim navodima sa njim uplovila u vezu pre razlaza od svog bivšeg supruga. Mask je to sve demantovao rekavši da su oni počeli da izlaze tek mesec dana nakon Amberinog razlaza sa Depom.

U istom liftu viđena je kako u kupaćem kostimu i sa peškirom na sebi, razmenjuje nežnosti sa njim.

Ipak, glasine da ga je varala, nisu se zadržale samo na Kari i Masku. U javnosti su se pojavile druge nove fotografije Herdove, koje su korišćene i na sudu, gde se ona u liftu nalazi u društvu Džejmsa Franka sa kojim je navodno varala Džonija još u braku i na kojeg je on bio ljubomoran.

Na sudu su prikazani ovi snimci gde su oni vrlo prisni i to se desilo 22. maja 2016. godine, jedan dan pre nego što je podnela zahtev za razvod braka. Njih dvoje su naslonjenih glava tokom vožnje, dali dovoljno naznaka da je ona varala Džonija još dok su delili zajednički dom.

Nakon što je iz brakorazvodne parnice izvukla deblji kraj i mora da plati svom bivšem suprugu 10 miliona dolara odštete, Amber je viđena kako kupuje u diskontnoj robnoj kući Tmaxx u Hamptonsu.

Zbog velikih pravnh troškova koji je očekuju, a i na koje je tokom suđenja izdvojila pozamašne svote, čini se da je ona trenutno "švorc". Njena advokatica je rekla da njena klijentkinja apsolutno nema uslova za plaćanje duga, jer je presuda daleko od njenih primanja i trenutne finansijske situacije u kojoj se nalazi.

Herdova je u društvu svoje sestre Vitni Henrikez viđena kako u beloj dugačkoj košulji i farmerkama obilazi ovu robnu kuću koja je namenjena građanima skromnijih primanja, ali nije otkriveno šta je tu kupila.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.