PRIČALO SE DA MU JE DŽEJ LO PARAVAN ZA GEJ AFERE! Njeno mesto u krevetu zauzela je plavuša 20 godina mlađa (FOTO)
Aleks Rodrigez, Foto: Profimedia

opalac!

PRIČALO SE DA MU JE DŽEJ LO PARAVAN ZA GEJ AFERE! Njeno mesto u krevetu zauzela je plavuša 20 godina mlađa (FOTO)

Ketrin je manekenka i mnogo polaže u svoj izgled

Objavljeno:

Šuškalo se da je Džej Lo odlučila da ostavi Rodrigeza jer nije mogla da pređe preko njegovih gej avantura, ali sada - od toga ni traga ni glasa.

Aleks Rodrigez (46) se brzo utešio nakon što je ostao bez Dženifer Lopez. Dok pevačica priča kako je njena ljubav sa Benom Aflekom filmska, Rodrigez se pritajio - plovi u luksuznom brodu Mediteranom.

Sa njim putuju i njegova bivša žena Sintija, njihove ćerke Nataša i Ela, ali i Sintijin sadašnji muž.

Međutim, najprivlačniji deo ovog Rodrigezovog putujućeg karavana je mlada Ketrin Pedžet, koja ima samo 25 godina i koja je zauzela Dženiferino mesto u krevetu slavnog bejzbol igrača.

Ketrin je manekenka i mnogo polaže u svoj izgled. Paparaci su je u par navrata snimili kako vredno vežba i na jahti tokom plovidbe. Očigledno je da Aleks Rodrigez uživa u njenom društvu. Rado joj se pridružuje tokom vežbanja, fotografiše njeno telo i osmehuje se na njenu pojavu. Izgleda da je Dženifer Lopez za njega daleka istorija.

1 / 6 Foto: Instagram

Priče da je Aleks Rodrigez homoseksualac proširile su se nakon što je Dženifer godinama čekala da je veri. I kada se to napokon desilo, on nikako nije hteo da stane na "ludi kamen" pa je venčanje nekoliko puta odlagano zbog pandemije i niza nepredviđenih okolnosti.

Izgleda da su glasine ipak samo puki tračevi, jer Aleks uživa u "opuštenoj" vezi sa mladom Ketrin.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.